Hjem / Prosjekter

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Prosjekter

Bergsli

Ny profil og nettside for Bergsli

I over 70 år har Bergsli vært en sentral aktør innenfor levering av produksjonsmaskineri og deler til industrien i Norge. Vi fikk gleden av å samarbeide med Bergsli for å revitalisere deres merkeidentitet.

Design

Pancom AS

Interaktiv kvartalsrapport for Pancom AS

Hva som definerer en god rapport er at den er informativ og enkel å manøvrere. Pancoms kvartalsrapport for fjerde kvartal 2023 er et flott eksempel på hvordan en interaktiv PDF kan gi klare og konsise data samtidig som den opprettholder et brukervennlig format.

Digitalt

NTT

Dekor og folie for NTTs nye bygg

I november flyttet NTT AS inn i nytt og moderne bygg på Ytre Helga i Nome. WERA har bistått med design, trykk og montering av dekor.

Trykk

INEOS

Slik er det å være lærling hos INEOS

INEOS, en ledende aktør innen kjemisk industri, tar årlig inn omtrent 12 lærlinger innen kjemiprosess, laboratorie, automatisering, industrimekanikk, og elektrikerfag. I denne filmen får vi et unikt innblikk i hvordan det er å være lærling ved INEOS Rafnes og INEOS Bamble (INEOS O&P Europe).

Film

Hubriding

Hubriding kjører inn i fremtiden!

Opprinnelig skapt for motorsyklister, er dette nettbaserte konseptet rettet mot reiselystne som ønsker å utforske det beste Norge har å by på, gjennom en rekke nøye utvalgte "Hubriding-hoteller" og dagsturer. I dag tilbyr også Hubriding ruter for bilister, syklister, padlere og sist og ikke minst, vandrere.

Digitalt

Bandak

Revitalisering av logo og profil for Bandak

Bandak, med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1938, tok skrittet inn i det nye årtusenet med et ambisiøst mål: Å revitalisere sin ikoniske logo for å speile selskapets utvikling og innovasjon.

Design

Pancom Utvikling

Navn og profil for Grønne Enger Næringspark

Grønne Enger Næringspark står som et symbol på fremtiden, med et navn og en profil som bærer et dobbelt løfte: en grønn visjon og de frodige omgivelsene det ligger i.

Design

Visit Vinje

Ny nettside for Visit Vinje!

Vinje Næringslag ønsket å styrke sin tilstedeværelse online for å nå ut til flere potensielle besøkende og tilby en plattform for lokal informasjon og markedsføring av lokale bedrifter.

Digitalt

Vestfold Kollektivtrafikk

Vestfold Kollektivtrafikk gir et kreativt nikk til True Crime-feberen

Under koronapandemien ble samfunnet oppfordret til å begrense bruken av kollektivtransport som en del av smitteverntiltakene. Dette påvirket Vestfold Kollektivtrafikk betydelig, og etter pandemien opplevde de en nedgang i antall reisende. Dette ønsket de å gjøre noe med.

Film

Norner

Aksjon Strandrydding hos Norner: Sammen for en renere kyst

Fra 8. til 17. september markeres den nasjonale Strandryddeuka. Hos Norner tok de initiativet til å arrangere sin egen strandryddedag ved fjære sjø. Se hvordan Norner-gjengen jobbet sammen for å rydde stranden ved kontorbygget sitt.

Film

Real Byggteknikk

Dekor og skilt for nytt byggeteknisk konsulentfirma

WERA har designet og montert kontordekor og skilt for Real Byggteknikk, et nyoppstartet byggeteknisk konsulentfirma med kontorer i Floodmyrvegen.

Design

Coop Sørøst

Årsrapport for 2022

Wera har i år som i fjor stått for design og trykk av Coop Sørøst sin årsrapport. Nok en gang viser de at de er blant Norges beste handelsbedrifter.

Design

Kanda

Elsker toast, men har ikke jern? Ikke noe problem!

Kanda er en familiebedrift med en lang tradisjon og historie. Deres røtter går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. I desember 1976 ble den første toasten produsert hos Kanda. Den fikk navnet Kanda Wienertoast.

Digitalt

Coop Sørøst

Nok et vellykket år for en av Norges største dagligvarekjeder

Coop Sørøst kunne igjen vise til et meget bra år for samvirkelaget. Dette kommer frem i fjorårets årsrapport. Wera har stått for design og trykk.

Design

Eramet Norway

Med fokus på bærekraft for Eramet Norway

Eramet Norway, en virksomhet som produserer manganlegeringer, utgav sin årlige bærekraftsrapport for 2021.

Design

Amundsen Graf

Moderne kontor- og bildekor for Amundsen Graf

Amundsen Graf ønsket å oppgradere deres lokale med ny dekor som ville reflektere deres profesjonelle og innovative merkevare.

Trykk

Norner

Grand Opening-event for Norner

Grand Opening av det nye PEC-bygget til Norner, og 100 feststemte ansatte fikk være med på en fest de sent vil glemme!

Digitalt

Diverse forfattere

Lokale bøker, trykket lokalt hos WERA

Vi har vårt eget trykkeri på huset og har siden 1895 stilt høye krav til kvalitet, skarphet og farger. Vi tilpasser oss ulike trykkbehov og formater, og har jobbet tett med forfattere.

Trykk

Topaz of Norway

Innholdsproduksjon og publisering for Topaz of Norway

Topaz of Norway er et selskap som spesialiserer seg på å selge høy­kvalitets selskinnsko med nordisk design. Basert i hjertet av Ulefoss, Telemark, har selskapet lang fartstid i å lage holdbare og stilfulle sko.

Digitalt

Inflow Control

Illustrasjon til veggdekor

Et flott og visuelt tilskudd til lokalene som representerer selskapets egenskaper og virke.

Design

Eurojuris Telemark

En ny tid for Grenlands­advokatene!

To av Telemarks mest kjente advokatfirmaer slår seg sammen. Wera har stått for profil, nettside og foto.

Digitalt

Safelink

Nye nettsider og foto for Safelink

Vi ble kontaktet av Safelink da de ønsket seg en oppdatert nettside som bedre kunne vise frem deres produkter og nyheter. Resultatet ble nye nettsider laget fra bunnen av med produkter og nyheter i fokus!

Design