Hjem / Aktuelt

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Aktuelt

WERA vinner kontrakt for Bosch Car Service i Norge!

Etter måneder med grundige intervjuer og case-presentasjoner, har WERA utkonkurrert norske byråer og blitt valgt til å (re)lansere Bosch Car Service i Norge.

Økt fokus på bærekraft med fornyet Svanelisens

WERA har nå fornyet Svanelisensen sin i tråd med de strengere kravene for 2024.

Kunstig intelligens: En revolusjon i rask utvikling

Kunstig intelligens (AI) er ikke bare et buzzword i teknologiens verden; det er en revolusjonerende kraft som former fremtiden for hvordan vi lever, arbeider, og engasjerer oss med verden rundt oss. Ved å integrere kunstig intelligens i vår arbeidsflyt, setter vi våre kunder i førersetet for morgendagens muligheter.

Norner tar B2B på alvor!

Norner er verdensledende innen sitt felt, og en betydningsfull aktør innen forskning- og utvikling av bærekraftige produkter. De er et eksempel på en virksomhet som virkelig tar B2B-markedsføring på alvor.

Derfor bør du inkludere papirbasert reklame i din markedsføring!

Svensk Direktreklam (SDR) har dykket ned i forskning for å finne ut hvilke typer reklame som fanger mest oppmerksomhet. Studier viser at lengre eksponeringstid og aktiv betraktning påvirker hvor godt budskapet huskes.

WERA rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024!

WERA AS, som er Telemarks ledende reklame, trykkeri- og kommunikasjonshus, tar fart inn i det nye året med et sjakkgrep i ledelsen av selskapet. Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen rokerer og bytter plass. Dag, som også tidligere har vært daglig leder i WERA, kommer nå tilbake som administrerende direktør. Kjersti Hole Haatveit blir ansvarlig for salg og får dermed mulighet til å jobbe langt mer aktivt ut i markedet med kundene.

WERA vinner anbudet for Fensfeltet

WERA er stolte over å ha vunnet anbudet for å hjelpe Nome kommune med kommunikasjonsarbeidet for Fensfeltet.

Hvor lavt er ditt digitale karbonavtrykk?

I en tid hvor digital tilstedeværelse er uunngåelig, blir miljøpåvirkningen fra våre nettbaserte aktiviteter et stadig mer presserende tema. Nettsteder, som ofte blir oversett i miljødebatten, er faktisk betydelige bidragsytere til globale karbonutslipp.

WERA styrker seg i Vest-Telemark!

Einar Halvorsen tar med seg kundene fra Det Lille Trykkeri AS i Vrådal til Wera.

Kreativ sommerdvale i uke 29 og 30!

Her i Wera har vi en egen, litt spesiell årstid – kreativ sommerdvale! I uke 29 og 30 lar vi musemattene, pennene og hodet hvile.

Ledig stilling som produksjons­medarbeider

Vi søker en produksjonsmedarbeider med fagbrev til vårt digitaltrykkeri.

Messevegg in the making for Herøya Industripark!

Industriuka skal være den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia, for sammen inspireres og finne løsninger for å kunne endre verden og påvirke og endre industrien i en grønnere retning.

Fem år vellykket samarbeid med Norner AS!

Norner er verdensledende innen sitt felt, en betydningsfull aktør innen forskning og utvikling av bærekraftige produkter og løsninger der plast og kompositter er sentrale faktorer.

5 tips for å bli en markedsføringshelt i en kaotisk verden!

Det er liten tvil om at vi en god stund har vært preget av en usikker hverdag. Noe av det viktigste du kan gjøre nå, er ikke å slutte å være synlig for dine kunder, men å vite hvordan du bør gjøre det. WERA ønsker at du skal være forberedt. Derfor har vi trukket ut fem tips for å hjelpe deg med å navigere gjennom utfordrende tider.

Bærekraft på fire hjul!

Si Hei! til vår nye firmabil: helelektriske Volkswagen ID. Buzz Cargo. Vi Buzz'er oss inn i fremtiden med enda sterkere tyngde innen bærekraft og miljøbevissthet.

Årsrapporter: Hvorfor de er så viktige for din bedrift

Det er ingen tvil om at årsrapporter er en viktig del av enhver virksomhet. De gir et overblikk over bedriftens prestasjoner og økonomiske stilling i løpet av det siste året, og gir en viktig pekepinn for fremtiden.

Nye krav til universell utforming.
Dette bør du tenke på!

Universell utforming av nettsider betyr å lage nettsider som er tilgjengelige og brukervennlige for alle, uavhengig av funksjonsevne. Det er en viktig del av en inkluderende designpraksis som sørger for at alle brukere har tilgang til informasjon og tjenester på nett.

«Du må dra – i morgen blir det krig»

Dima som flyktet fra Ukraina dagen før krigen brøt ut

WERA + Superlativ = SANT

Wera kjøper aksjene i Superlativ Media AS, som fortsetter sin virksomhet i Bø, Seljord og på Ulefoss.

Drivende dyktig designer blir del av Wera

Bendik Haug Jacobsson ble med på laget i starten av oktober, og har allerede vist seg å være et meget godt tilskudd til Wera-gjengen.