Aktuelt

5 tips for å bli en markedsføringshelt i en kaotisk verden!

Det er liten tvil om at vi en god stund har vært preget av en usikker hverdag. Noe av det viktigste du kan gjøre nå, er ikke å slutte å være synlig for dine kunder, men å vite hvordan du bør gjøre det. WERA ønsker at du skal være forberedt. Derfor har vi trukket ut fem tips for å hjelpe deg med å navigere gjennom utfordrende tider.

Bærekraft på fire hjul!

Si Hei! til vår nye firmabil: helelektriske Volkswagen ID. Buzz Cargo. Vi Buzz'er oss inn i fremtiden med enda sterkere tyngde innen bærekraft og miljøbevissthet.

Årsrapporter: Hvorfor de er så viktige for din bedrift

Det er ingen tvil om at årsrapporter er en viktig del av enhver virksomhet. De gir et overblikk over bedriftens prestasjoner og økonomiske stilling i løpet av det siste året, og gir en viktig pekepinn for fremtiden.

Nye krav til universell utforming.
Dette bør du tenke på!

Universell utforming av nettsider betyr å lage nettsider som er tilgjengelige og brukervennlige for alle, uavhengig av funksjonsevne. Det er en viktig del av en inkluderende designpraksis som sørger for at alle brukere har tilgang til informasjon og tjenester på nett.

«Du må dra – i morgen blir det krig»

Dima som flyktet fra Ukraina dagen før krigen brøt ut

WERA + Superlativ = SANT

Wera kjøper aksjene i Superlativ Media AS, som fortsetter sin virksomhet i Bø, Seljord og på Ulefoss.

Drivende dyktig designer blir del av Wera

Bendik Haug Jacobsson ble med på laget i starten av oktober, og har allerede vist seg å være et meget godt tilskudd til Wera-gjengen.