Hjem / Prosjekter / Revitalisering av logo og profil for Bandak

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Bandak, med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1938, tok skrittet inn i det nye årtusenet med et ambisiøst mål: Å revitalisere sin ikoniske logo for å speile selskapets utvikling og innovasjon.

Historisk bakgrunn

Bandak, grunnlagt i 1938 og flyttet til Lunde i 1963, har vokst til å bli en global leder innen høyteknologisk industri. Med en dedikasjon til presisjon og kvalitet, reflekterte deres opprinnelige logo fra 1963 disse kjerneverdiene med sitt dristige og geometrisk enkle design.

Utfordringen

Selv om Bandaks originale logo var tidløs, sto vi overfor utfordringen med å modernisere designet uten å miste essensen av deres arv. Målet var å skape en logo som ikke bare representerte Bandaks nåværende status som en teknologisk innovatør, men også æret deres lange historie.

Bilde av fiks på Bandaks logo
Bilde av fargevalg Bandak
Bilder fra Bandak AS, sveis og dreiing

Den nye logoen er utformet for å være fleksibel og tilpasningsdyktig for forskjellige medieformater, fra digitale applikasjoner til trykk. Vi introduserte også en forenklet versjon av logoen for bruk på små flater og dekorative formål.

Bilde av messeutstyr - Bandak

Den moderne, men tidløse utformingen sikrer at Bandak fortsetter å fremstå som en ledende aktør i sin bransje, samtidig som den respekterer og feirer sin historiske arv.

Bilde av jenter på Bandak
Bilde fra sveis på Bandak
Bilde av mann som holder på med komponenter, Bandak
Bilde av mennesker på Bandak
Bilde av de ansatte på Bandak

Trenger du ny logo og profil?

Ta kontakt!