Tjenester

God kommunikasjon er summen av kreativitet og strategi, av lekenhet og klokskap. Slagkraftige og målrettede kampanjer som kombinerer nett og papir gir stor effekt, høy synlighet og best respons.
Bilde av ansatte i WERA_Huskestua

Rådgivning

Det kan være vanskelig å ha kontroll på eget markedsarbeid. Vi har lang erfaring, dyktige folk og smarte metoder. Det som skal til for å hjelpe deg å ta riktige, strategiske valg.

Innhold

En god historie engasjerer de fleste. Vi får frem din historie gjennom språk og relevant innhold. Når vi skriver, har vi fokus på god søkbarhet for nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier.

Design

Design bidrar til å gjøre budskapet ditt tiltalende, tydelig, gjenkjennelig og tilgjengelig. Vi setter dette sammen med idé, tekst og bilder for å kommunisere et budskap.

Digitalt

Gode digitale løsninger krever en god strategi. Vi har bred kompetanse på digital synlighet, og hjelper deg i alle faser – fra strategi og idé til løpende kampanjer og analyse.

Print

Vi har siden 1895 stilt høye krav til kvalitet, skarphet og farger. Et godt innhold er ikke verdt papiret det er trykket på hvis trykk og ferdiggjøring er dårlig.

Drone

Vi tar bilder slik du ønsker det. Brief fra deg, eller forslag fra oss mtp høyde og vinkler. Bildene leveres i ønsket format/fargerom. Justerte, eller RAW.

Digital helsesjekk

Det er ikke alltid så godt å vite hvordan det står til med egen nettside. Kanskje har den ruslet og gått, jevnt og trutt, en god stund. Du har forhåpentligvis vært ganske flink til å oppdatere siden, men kanskje vært usikker på hva som rører seg i kulissene?
– Et mål uten en plan er bare et ønske