Hjem / Prosjekter / Ny profil og nettside for Bergsli

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

I over 70 år har Bergsli vært en sentral aktør innenfor levering av produksjonsmaskineri og deler til industrien i Norge. Vi fikk gleden av å samarbeide med Bergsli for å revitalisere deres merkeidentitet.

Om Bergsli

Historien deres begynte med tre brødre – Finn, Leif og Odd Bergsli – som delte en visjon om å etablere sitt eget selskap for å møte den økende etterspørselen etter industriutstyr. Med enkle midler, en hybel som kontor og sykkel som fremkomstmiddel, startet de sin reise. Deres lidenskap, kombinert med en evne til å knytte kontakter og innovere, førte til etableringen av Bergsli AS, som senere ble delt inn i tre separate enheter: Bergsli Metallmaskiner, Bergsli Treteknikk og Bergsli Hantek.

 

Vi fikk gleden av å samarbeide med Bergsli for å revitalisere deres merkeidentitet og nettside. Oppdraget var klart: modernisere den visuelle identiteten for å gjenspeile dagens krav til aktualitet, kvalitet og synlighet. Gjennom finjusteringer og små, men bevisste valg, skapte vi et oppdatert utseende med respekt for Bergsli sin rike historie og identitet. Den nye profilen er gjenkjennbar for nåværende kunder samtidig som den appellerer til fremtidige kunder og målgrupper.

Bilde av logoer for Bergsli
Bilde av logoer for Bergsli

Det var viktig for oss å skape en helhetlig identitet som samler alle tre av Bergsli sine enheter, samtidig som hver av dem får mulighet til å vise individualitet gjennom fargebruk og logovariasjoner.

Bilde av logoer for Bergsli
Bilde av profilmateriell for Bergsli

Nettside

For Bergsli Metallmaskiner har vi utviklet et avansert produktarkiv som dynamisk tilpasser innholdet basert på brukerens valg, som produkttype eller leverandør. Dette sikrer at brukerne alltid blir presentert for relevant og tilpasset innhold. For å forbedre funksjonaliteten ytterligere, har vi integrert et AJAX-filtreringssystem. Dette systemet lar brukerne søke og filtrere produkter med lynrask responstid, uten behov for å laste siden på nytt, noe som gir en sømløs brukeropplevelse.

Bilde av nettside filtreringssystem for Bergsli

Vi har lagt stor vekt på enkelhet i publisering og redigering av innhold. Plattformen gjør det mulig for Bergsli Metallmaskiner å administrere artikler, produkter og leverandører intuitivt. Det inkluderer brukervennlige grensesnitt for å legge til, oppdatere og modifisere innhold uten behov for teknisk ekspertise. Spesialtilpasset PHP-kode driver store deler av løsningen, muliggjør komplekse logiske operasjoner og automatiserer prosesser, som sikrer effektiv og brukervennlig drift.

Trenger du ny profil eller nettside?

Send oss en melding!