Hjem / Prosjekter / Interaktiv kvartalsrapport for Pancom AS

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Hva som definerer en god rapport er at den er informativ og enkel å manøvrere. Pancoms kvartalsrapport for fjerde kvartal 2023 er et flott eksempel på hvordan en interaktiv PDF kan gi klare og konsise data samtidig som den opprettholder et brukervennlig format.

Rapporten er seksjonert inn i 6 deler for at brukeren enkelt skal kunne finne fram til relevant innhold. Ved å klikke på et emne i innholdsfortegnelsen, blir man sendt direkte til riktig sted i rapporten. Dette er spesielt nyttig når man trenger å referere til spesifikke data eller ønsker å utforske et bestemt område. Rapporten er bygget opp som en klikkbar PDF med navigasjon for bedre leseopplevelse, som på en nettside.

Bilde av Pancoms interaktiv kvartalsrapport på skjerm
Oversikt over rapport_Pancom

Den interaktive rapporten tilbyr flere fordeler:

 

Brukervennlighet: Med klikkbare lenker kan leserne raskt hoppe mellom seksjoner, noe som gjør informasjonen lett tilgjengelig.

 

Klar struktur: Rapporten er organisert i logiske seksjoner, som nøkkeltall, virksomhetsområder og regnskap. Dette gir et godt overblikk og gjør det enkelt å finne frem til nødvendig informasjon.

 

Detaljert innhold: Rapporten gir en dyptgående innsikt i Pancoms ytelse gjennom kvartalet, med nøkkeltall og analyse av ulike virksomhetsområder.

Vi hjelper deg med å lage en informativ rapport!

Ta kontakt!