Hjem / Om oss

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Omstilling ligger i vårt DNA

Vi er stolte av vår 125 år lange historie. Endring er nødvendig for å over­leve, og en ukuelig omstillings­vilje har brakt oss gjennom to verdens­kriger, tre børs­krakk, fire pande­mier og en rivende tekno­logisk utvikling.
Helt fra starten har vi vært endrings­villige, nysgjerrige og entusiastiske. Vi har gått fra å jobbe med det svarteste bly til dagens svane­merkede trykk­produksjon og digitale verden. Nå fra vår base i et moderne miljø­energi­bygg.

Vi bistår med design, kommunikasjon, digitale løsninger, markeds­føring, innhold og trykk­saker. Wera består av erfarne og fram­overlente folk som setter sin ære i å forvalte sine kunders verdier og mål. Derfor er vi kontinuerlig på søk etter den optimale løsningen som gir verdi for våre kunder. For kommunikasjon uten innsikt, strategi og klokskap er ikke verdt papiret det er skrevet på.

Hos oss har trykk­pressene gått siden 1895, og vi har jobbet mål­rettet med bærekraft i over 15 år. I 2005 ble vi som første trykkeri i Telemark Svanemerket. Nå er vi først ute igjen. Som første trykkeri i Norge klima­kompenserer vi for vårt papir­forbruk gjennom World Land Trust. Det vil si at hvert kilo papir vi kjøper (fra europeiske skoger, må vite) sørger for vern av Vietnams regnskog.

Det er fint å tenke på at vårt bidrag er med på å redde regnskogen. Litt.