Omstilling ligger i vårt DNA

Vi er stolte av vår 125 år lange historie. Endring er nødvendig for å overleve, og en ukuelig omstillingsvilje har brakt oss gjennom to verdenskriger, tre børskrakk, fire pandemier og en rivende teknologisk utvikling.

Helt fra starten har vi vært endringsvillige, nysgjerrige og entusiastiske. Vi har gått fra å jobbe med det svarteste bly til dagens svanemerkede trykkproduksjon og digitale verden. Nå fra vår base i et moderne miljøenergibygg.

Vi bistår med design, kommunikasjon, digitale løsninger, markedsføring, innhold og trykksaker. Wera består av erfarne og framoverlente folk som setter sin ære i å forvalte sine kunders verdier og mål. Derfor er vi kontinuerlig på søk etter den optimale løsningen som gir verdi for våre kunder. For kommunikasjon uten innsikt, strategi og klokskap er ikke verdt papiret det er skrevet på.

Hos oss har trykkpressene gått siden 1895, og vi har jobbet målrettet med bærekraft i over 15 år. I 2005 ble vi som første trykkeri i Telemark Svanemerket. Nå er vi først ute igjen. Som første trykkeri i Norge klimakompenserer vi for vårt papirforbruk gjennom World Land Trust. Det vil si at hvert kilo papir vi kjøper (fra europeiske skoger, må vite) sørger for vern av Vietnams regnskog.

Det er fint å tenke på at vårt bidrag er med på å redde regnskogen. Litt.

Wera AS - Regnskog. Vi har fokus på miljøet

Foto: World Land Trust, Nathalie Singleton