Hjem / Prosjekter / Nye nettsider og foto for Safelink

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Vi ble kontaktet av Safelink da de ønsket seg en oppdatert nettside som bedre kunne vise frem deres produkter og nyheter. Resultatet ble nye nettsider laget fra bunnen av med produkter og nyheter i fokus!

Fra statisk til dynamisk

Hovedoppgaven i dette prosjektet var å utvikle et nettsted som var «levende» i form at av kunden kunne selv publisere eget innhold, uten å måtte gjennom masse unødvendig manuelt arbeid. Måten siden er bygd opp gjør det mulig å enkelt opprette nyhetssaker, undersider for produkter og stillingsannonser. Forsiden oppdateres automatisk når nye sider publiseres, alt er helautomatisk!

Responsiv webdesign

Responsiv webdesign

Visste du at nesten halvparten av all internettrafikk kommer fra mobile enheter? Det er derfor veldig viktig at man tar hensyn til at siden fungerer på alle enheter, spesielt på mobil. Vi har designet Safelink.no til å se og fungere optimalt uavhengig av hvilken enhet man bruker.

Profesjonelle bilder som viser frem folkene i Safelink

Safelink ønsket seg også nytt bildemateriell til bruk i pressemeldinger- og omtaler, og til intern kommunikasjon. Wera sto for lyse, profesjonelle bilder som viser frem de ansatte i Safelink.

Portrettbilder i miljø med Safelink, bilder tatt av Wera

Trenger du ny nettside eller foto?