Hjem / Digital oldemor

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Er din bedrift en digital oldemor?

Vet du hva Nokia, Kodak og Blockbuster hadde til felles? De var en gang verdensledende innen sine bransjer, men klarte ikke å tilpasse seg den digitale tidsalderen. Resultatet ble at de mistet grepet og sakte forsvant fra rampelyset. Her på Wera omtaler vi slike bedrifter som «digitale oldemødre».

Ikke la historien gjenta seg for deg. Vi hjelper deg med å bli mer synlig for kundene dine, slik at du kan navigere det digitale landskapet og sikre en fremtid for din bedrift!

Kontakt oss
+47
GDPR

Dette er lurt å ha for å ikke være en digital oldemor!

En strategi

Det er ikke nødvendig å lage et omfattende dokument på flere hundre sider for å definere bedriftens mål og veivalg. Men du trenger minst et kortfattet sammendrag på én side som tydelig formidler firmaets visjon, mål og strategiske retning. Dette fungerer som et kompass for hele teamet, slik at alle kan jobbe mot samme mål. Denne strategien bør også inneholde kjerneverdier og nøkkelbudskap som driver virksomheten fremover og skaper en klar forståelse av hva selskapet står for.

En nettside

I dagens digitale tidsalder fungerer nettsiden som ditt digitale visittkort og førsteinntrykket potensielle kunder får av virksomheten din. Derfor bør nettsiden ikke bare være lett å finne gjennom søke­motorer, men også være intuitiv og innbydende. Den må raskt og tydelig presentere selskapets verdier, tjenester og kontakt­informasjon, slik at besøkende lett kan forstå hvem du er, hva du tilbyr, og hvordan de kan nå deg.

Synlighet på sosiale medier

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy for å bygge relasjoner med kundene dine, dele kunnskap, og fremme merkevaren din. Vær aktiv og engasjerende på plattformer som er relevante for målgruppen din. Del innhold som informerer, underholder, og inspirerer, og sørg for å svare raskt på kommentarer og meldinger. Ved å være konsekvent og synlig, vil du ikke bare øke merkevarekjennskapen, men også etablere deg som en pålitelig aktør innen ditt felt.