Hjem / Aktuelt / Fem år vellykket samarbeid med Norner AS!

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Norner er verdensledende innen sitt felt, en betydningsfull aktør innen forskning og utvikling av bærekraftige produkter og løsninger der plast og kompositter er sentrale faktorer.

Grafisk design, digital rådgivning og konseptutvikling

Norner er med sine 100 ansatte fordelt på 17 nasjonaliteter – og med verden som hjemmemarked – en spennende, nyskapende og framoverlent bedrift. Med digital designer Bendik Haug Jacobsson som utleid ressurs har Wera de siste fem årene bistått Norner med både grafisk design, digital rådgivning og konseptutvikling.

– Wera har vært en viktig samarbeidspartner innen markedsføring for oss i Norner de siste fem årene. De har vært en god ressurs for oss når det gjelder vår markedsføring – både internt og ekstern. Vi er veldig fornøyde med både innsats og muligheten for raskt og effektiv kommunikasjon og leveranse. Vi ser frem til å fortsette å jobbe sammen med Wera i fremtiden, sier Ole Jan Myhre, Market Manager i Norner.

– Vi er stolte over å ha Norner som en verdifull kunde, og er ivrige etter å fortsette å levere høykvalitets grafisk design, digital rådgivning og konseptutvikling til Norner. Wera ser frem til mange spennende prosjekter sammen med Norner fremover!, sier daglig leder i Wera, Kjersti Hole Haatveit.

Finn ut mer om vår Marketing for Hire!