Design

Design bidrar til å gjøre budskapet ditt tiltalende, tydelig, gjenkjennelig og tilgjengelig. Grafisk- og webdesign er et strategisk viktig verktøy for å formidle identitet og for å bygge merkevare. Dette jobber vi med hver dag.

Grafisk design

Grafisk design er et verdifullt virkemiddel for å skape positiv oppmerksomhet, gjenkjennelse og et tydelig avsenderuttrykk. Den bygger identitet og gir virksomheten din en personlighet som gjør at kundene husker deg.

Grafiske elementer som går igjen i alt av bedriftens kommunika­sjon kaller vi en visuell profil. Den er et viktig verktøy for alle som jobber med bedriftens kommunikasjon, og bygger identitet og merkevare.

Grafisk identitet

En grafisk identitet er ditt ansikt utad. Med en sterk og klar grafisk identitet kan du skape din egenart og skille deg ut fra mengden.

En grafisk identitet kommuniserer hvem man er, hvordan man tenker og hva man tilbyr. Vi har dyktige designere og strategiske rådgivere som hjelper deg å synes i en jungel av inntrykk og impulser.

Webdesign

Det er en markant forskjell på grafisk design og webdesign. Her finner vi alle uttrykkene og virkemidlene som i grafisk design, men vi tar også hensyn til det som kalles interaksjonsdesign. Dette handler om bl.a. hvordan designet oppfører seg på en digital flate. Vi designer hvordan en knapp skal se ut før du trykker, når du holder musepeker over og når du har trykket. Vi designer brukervennlige løsninger til ulike kanaler. Det er viktig at webdesignet tar seg like godt ut på mobil og nettbrett som det skal på større skjermer.