Hjem / Aktuelt / WERA styrker seg i Vest-Telemark – ansetter daglig leder og overtar kundene i Det Lille Trykkeri AS

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Einar Halvorsen tar med seg kundene fra Det Lille Trykkeri AS i Vrådal til Wera.

– Dette er et strategisk viktig grep for Wera som nå befester sin posisjon i fylket. Det Lille Trykkeri AS er eid og drevet av Einar Halvorsen. Einar Halvorsen blir ansatt i Wera og med ansvar for salg i Vest-Telemark. Vi styrker teamet med en erfaren og dyktig person som brenner for kundene sine etter 34 år i bransjen. Nå ser vi fram til å utvikle Det Lille Trykkeri sine kunder videre sammen med Einar. Produksjonen av grafiske produkter vil fra 1. august foregå i vårt trykkeri i Porsgrunn, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit.

Wera er et 360 graders kommunikasjonshus som kan tilby alle tjenester innen reklame, kommunikasjon, posisjonering, merkevarebygging, web-utvikling, dekor og grafiske produkter. Nå gleder vi oss til å være enda tettere på markedet i hele fylket. Fra før eier Wera reklamebyrået Superlativ Media i Bø.

– Det blir spennende å jobbe hos Wera, og jeg kjenner godt til dem fra før. Jeg skal fremdeles levere de samme produktene til kundene mine, de vil ikke merke stor forskjell. Fordelen nå er at jeg som ansatt i Wera kan tilby tjenester som jeg ikke har kunnet tidligere. Wera har et bredt tjenestespekter innen digitale tjenester, foto/film markedsføring, HR og kommunikasjon. Jeg ser fram til å bli med i Wera-familien med utgangspunkt fra Kviteseid, sier Einar Halvorsen.

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med Einar, han er en faglig dyktig person som vil ivareta kundene på beste måte. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen vår bransje i Telemark og Vestfold i årene fremover. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer. Vi er ambisiøse og har blant annet som mål å bli regionens ledende digitale kommunikasjonsbyrå, avslutter daglig leder Kjersti Hole Haatveit.

Fakta om Det Lille Trykkeri:

Det Lille Trykkeri AS ble etablert i 1989. Trykkeriet har levert alt innen trykte produkter, dekor og skilt. Markedsområdet har vært småbedrifter i hele Norge, men primært i Vest-Telemark. Det Lille Trykkeri AS omsatte i 2022 for 1,3 millioner.