Hjem / Aktuelt / WERA vinner kontrakt for Bosch Car Service i Norge!

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Etter måneder med grundige intervjuer og case-presentasjoner, har WERA utkonkurrert norske byråer og blitt valgt til å (re)lansere Bosch Car Service i Norge.

Bosch Car Service er en global kjede av bilverksteder etablert i 1921. Kjeden har mer enn 15.000 verksteder globalt. Kjeden er kjent for høy kvalitet og pålitelig service, støttet av Bosch sin lange erfaring og ekspertise innen bilindustrien.

Historien til Bosch begynte i 1886 da Robert Bosch grunnla “Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering” i Stuttgart, Tyskland. Siden den gang har Bosch utviklet seg til en ledende leverandør av teknologi og tjenester, med produkter som spenner fra bilkomponenter til industriløsninger og forbrukerelektronikk.

Nå er de klare for økt satsing med nye nettsider og utvidelse av lokasjoner i Norge!

Samarbeidet ble markert med et besøk av Lars Berg, Marketing Consultant for Norden og Baltikum

Lars Berg og digital designer Bendik ser på Bosch Car Service sine nye nettsider

WERA skal jobbe med utvikling og vedlikehold av nettsidene til Bosch-verkstedene i Norge. Dette innebærer å sikre en moderne og brukervennlig nettløsning som gjenspeiler Bosch sin høye standard.

Lars Berg får en omvisning på WERA Trykkeri av daglig leder Dag Brekke-Rasmussen

Vi ser frem til å levere kvalitetstjenester for en stor merkevare som Bosch i tiden som kommer. Dette samarbeidet gir oss en unik mulighet til å vise frem vår kompetanse og bidra til Bosch Car Service sin satsning i Norge!