Innhold

Godt og relevant innhold gir merverdi, er inspirerende, lærerikt, opplysende, underholdende eller informerende. Det er også viktig for å sikre god søkbarhet for nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier.
Designer og tekstforfatter planlegger en kampanje

Tekst

Synes du det er vanskelig å skrive en god og relevant tekst? Da kan vi trøste deg med at det faktisk er ganske krevende. For det hjelper lite å skrive så blekket spruter hvis du ikke kan formulere deg godt. Nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier krever godt og relevant innhold.

Video

Video er et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet og engasjement på nett. Visste du at 90% av brukere sier at en produktvideo er nyttig i en beslutningsprosess? Og at 1/3 av all online-aktivitet blir brukt til å se video? Du kan oppnå mye ved å bruke Facebook eller YouTube som distribusjonskanal. Man behøver ikke være profesjonell regissør for å lage en video. Enkle videosnutter kan du lage selv.

Vi hjelper deg med idé, innhold, opptak og regi. Filmstjerner kan vi også skaffe.

Foto

Et bilde sier mer enn tusen ord. Gode bilder er et godt virkemiddel for å formidle et budskap. Men de færreste vet hvor mye arbeid som ligger bak et enkelt bilde. Ofte skal det rigges, hyres inn proff fotograf og kanskje stylist. Kanskje skaffe gode modeller, bestemme regi og finne det best egnede stedet å ta bildene. Vi samarbeider med dyktige fotografer, og har lang erfaring og kompetanse med foto-opptak.