Digitalt

Gode, digitale løsninger krever en strategi som sier noe om mål og hvordan du skal nå målene dine. Vi har bred kompetanse på digital synlighet, og hjelper deg i alle fasene fra strategi og idé til løpende kampanjer og analyse.
Hjemmesider

Nettsider

Hjemmesiden din er en del av din digitale markedsføring og ditt ansikt utad. Da er det viktig å ha en søkemotoroptimalisert, mobiltilpasset nettside som fungerer like godt på alle enheter.

Overlat planlegging, design og utvikling til oss. For digital kommunikasjon krever en klar strategi og gode verktøy. Det er ingen fasitløsninger. Det vi gjør, er å ta hensyn til dine kunders forventninger og behov, budsjettet og rådgivning til riktig teknologi.

Søkemotoroptimalisering

Hvordan komme høyt opp på Google? Det er det søkemotoroptimalisering (SEO) egentlig handler om. De viktigste suksessfaktorene er relevant innhold, en strategi på lenking og viktige søkeord, samt riktig teknisk oppsett.

Vi hjelper deg å komme høyere opp på søk ved å optimalisere nettsidene og innholdet ditt. Du får også råd og tips på hvordan du kan øke treffsikkerheten ved å kjøpe annonser på de viktigste søkeordene.

Sosiale medier

Er du ikke synlig er det ingen som ser deg. Sosiale medier er effektive, morsomme og smarte markedsføringskanaler, der du får mye respons for lite penger. Med riktig budskap og relevant innhold treffer du kundene dine der de er, på nett og mobil.

Sammen legger vi en plan for din digitale markedsføring. La oss hjelpe deg med synlighet i digitale medier gjennom aktiviteter eller annonsering.

Annonsering

Konkurransen om oppmerksomhet på nett øker stadig. Enkelte ganger kan det være smart å annonsere for å øke oppmerksomheten på nett. Nettannonsering øker i takt med at de tradisjonelle avisannonsene blir færre, og aldri før har vi så mange muligheter til å treffe akkurat de vi ønsker å nå.

Samtidig som mulighetene er mange, kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av kanaler. Vi jobber med Facebook, Google Ads og en rekke andre annonsekanaler. Du trenger en plan på hvordan du kan kommunisere med målgruppene dine mest mulig effektivt. Det kan vi hjelpe deg med.