fbpx

Et nytt nabolag vokser frem

Første byggetrinn heter Spire, og blir begynnelsen på et nytt nabolag i et av Porsgrunns beste områder.
Oversikt-mot-nord
Vi er stolte over å ha laget navn, profil, nettside og prospekt til Porsgrunn Vest, som solgte 10 enheter allerede på salgsmøtet.
Prosjektet på den solrike tomta på Vestsiden hadde vært ute på markedet tidligere som Kvartalet Vessia, uten at boligene ble solgt. Da Reklamehuset Wera kom på banen ønsket utbyggerne, Seltor Bolig og SBBL, et nytt navn og en ny profil. Boligtypen var også endret, slik at nye boliger skulle presenteres til markedet.

Etter en grundig prosess landet valget på Porsgrunn Vest, der første byggetrinn heter Spire.

Fokus på historie og beliggenhet

Porsgrunn Vest skal bli en ny del av Porsgrunn. Derfor er det også naturlig at prosjektets røtter er plantet i en av hjørnesteinene til byen – Porsgrund Porselænsfabrik. Konrad Galaaen arbeidet ved fabrikken i 43 år, og blant hans mest folkekjære arbeider er serviset Spire, lansert i 1952.

Spire har gitt inspirasjon til profil og navnevalg for første byggetrinn.
Prosjektet har vært godt synlig med annonser i lokale og nasjonale medier, og tiltrakk seg stor interesse fra lansering.

På salgsmøtet i september ble 10 boliger revet vekk, og flere ble solgt de påfølgende dagene. Vi kan trygt si at relanseringen av Porsgrunn Vest har vært en stor suksess. Vi gleder oss til å jobbe videre med dette fantastiske prosjektet!