fbpx
Hjem / Prosjekter / Glassmestergården – for deg som elsker byen!

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

Glassmestergården blir en moderne og urban bygård i Skien – med nærhet til alle byens fasiliteter.

Glassmestergården er et eiendomsprosjekt i Skien vi er stolte over å få jobbe med.

Tomten har vært eid av lokale utviklere i flere år, og de har bare ventet på det riktige konseptet. Nå er det jobbet frem et prosjekt som står i stil med det historiske preget tomten representerer.

Tilbake til røttene

Da vi begynte å jobbe med prosjektet gikk vi tilbake til røttene. I Hjellen har håndverkere, gjestgivere og kremmere holdt til i århundrer. Nedre Hjellegate 10 har huset flere generasjoner med glassmestere.

Hva var ambisjonen og hva er visjonen til utvikler og arkitekt? Sammen utviklet vi et konsept som er tilpasset og laget for prosjektet – og for byen. Glassmestergården er perfekt for den som elsker kultur, mat og bylivet, men som samtidig ønsker å bo tilbaketrukket.

Glassmestergården ble lansert uka før påske – midt i korona-krisa – men skapte umiddelbart høy interesse. Det viser at med et godt produkt og målrettet markedsføringen treffer man målgruppen.

Stand på Arkaden, annonser hos Schibsted og digitale og trykte annonser i lokale medier sørget for god synlighet helt fra start. Elbil og et eget bykort med rabatter hos flere av Skiens butikker gjorde også at prosjektet skilte seg positivt ut.

Et fantastisk salgsmøte med tapas og god stemning førte til salg av tre leiligheter samme kveld, nå gleder vi oss til å følge prosjektet helt frem til nøklene leveres.