fbpx
-
-

Glassmestergaarden – for deg som elsker byen!

Glassmestergården er et moderne og urbant eiendomsprosjekt i Skien – med nærhet til alle byens fasiliteter.
Glassmestergården er et eiendomsprosjekt i Skien vi er stolte av å få jobbe med.
Tomten har vært eiet av lokale utviklere i flere år og de har bare ventet på det riktige konseptet. Her er det jobbet frem et prosjekt som står i stil med det historiske preget tomten representerer. Det er tatt utgangspunkt bryggene i Bergen og tilpasset det arkitekturen på Hjellen i Skien sentrum.

Tilbake til røttene

Da vi begynte å jobbe med prosjektet gikk vi tilbake til røttene. I Hjellen har håndverkere, gjestgivere og kremmere holdt til i århundrer. Nedre Hjellegate 10 har huset flere generasjoner med glassmestere.
Hva var ambisjonen og hva er visjonen til utvikler og arkitekt? Sammen utviklet vi et konsept som er tilpasset og laget for prosjektet – og for byen.
Glassmestergården er 100% for Skien sentrum.
Glassmestergården ble lansert uken før påske – midt i korona-krisen – men skapte umiddelbart høy interesse. Har man et godt produkt og målrettet markedsføringen treffer man målgruppen.
Vi retter markedsføringen i dette boligprosjektet mot DEN SOM ELSKER BYEN. Så langt har vi lansert nettside og startet annonseringen på nett og i avis. Glassmestergården er for den som elsker kultur, elsker mat, elsker bylivet, men som samtidig liker å bo tilbaketrukket.
Vi jobber fortsatt med prosjektet – så her kommer det mer.
Vi har bare så vidt startet…
Glassmestergården 25%

Personer som har jobbet med dette prosjektet

Jan Kenneth Walmann
Grafisk designer
Hugo Stensrød Pedersen
Salg- & markedssjef
Caroline Karlengen Larsen
Digital rådgiver
Ann-Christin Berget
Grafisk designer