fbpx

Glassfolie for Graf Entreprenør

Graf Entreprenør ønsket seg spesialdesignet vindusfolie som tok utgangspunkt i deres profil og designelementer.
Kontorer3

«Vi kontaktet WERA for å få frostet folie på innvendige vindusflater i våre nye lokaler. Vi ønsket at folien gjenspeilet våre designelementer – uten at det ble for mye av det gode», forklarer daglig leder hos Graf Entreprenør, William Skreosen.

Folie på glassvegger har flere funksjoner. Først og fremst er det viktig for sikkerheten – de fleste har opplevd hvor vondt det er å gå rett i en usynlig glassvegg. Derfor er det også krav til merking av glassvegger ihht TEK 10 og 17 § 12-17.

Glassvegger sørger for åpne, luftige lokaler, men kan også føre til for lite skjerming av kontorer og møterom. Folie kan gi bedre arbeidsro, samtidig som man beholder det luftige inntrykket.

«Jeg tok utgangspunkt i Graf Entreprenør sitt designelement. Møterommet har mye frostet dekor for å skjerme sonene og gjøre de mer private, mens kjøkkenet fikk veldig diskré dekor. Kontorene har dekor som gjør at man føler at man jobber i fred, samtidig som det er godt innsyn. Det er mest innsyn gjennom dørene for å markere hvor de er», forklarer vår designer Elin Tangen.

Siden kontorlandskapet har mange glassflater, var det en utfordring å sørge for at strekene i dekoren ikke oppleves som rotete når man ser gjennom flere glassvegger. For å treffe godt på kundens ønsker gikk vi flere runder både med design og test av dekorelementer på glassveggene. Det ga et meget godt sluttresultat.

«Jeg har sett mange folierte vegger, og dette er så nært perfekt som man kommer. Designet treffer på det vi ønsket, og monteringen er meget godt utført», avslutter William Skreosen.