fbpx

En ny tid for Grenlandsadvokatene!

To av Telemarks mest kjente advokatfirmaer slår seg sammen. Wera har stått for profil, nettside og foto.

Fra to mindre til ett stort og kompetansetungt firma

Mål

Advokatefirmaet Frøstrup Løitegaard og Advokatene Skien henvendte seg til Wera med et ønske om en ny nettside som skulle representere dem under deres nye navn. Deres ønske var en ren og oversiktlig side som ville kommunisere deres faglige tyngde – både tekstmessig og visuelt. Samtidig ville de sikre seg blest og kjennskap rundt fusjonen og navnebyttet.

Bilde av advokat Ranveig Sem og Eurojuris Telemark logo

Strategi

Med ønskene fra advokatene notert trengte vi en strategi for hvordan vi skulle nå målene. Som utgangspunkt for det visuelle hadde vi Eurojuris-kjedens profil som et grunnlag, der logo og farge var satt. 

Med nettsiden tok vi utgangspunkt i et rent uttrykk med søkelys på brukervennlighet og på menneskene i Eurojuris Telemark.

Strategien for markedsføringen av fusjonen var å spille på kompetanse og erfaring. Dette ble visualisert gjennom den blå fargen som symboliserer trofasthet og stabilitet. Det var også viktig å kommunisere at dette var de samme kjente menneskene, men med fusjonen – en enda sterkere faglig tyngde.

Lansering

Målet for lanseringen var å kommunisere en ny storsatsningen innenfor adovokatbransjen i Telemark, men samtidig vise at dette er de samme menneskene, men med en desto større faglig tyngde med Eurojuris i ryggen. Eurojuris Telemark blir den første fusjonen av to firmaer som sammen går inn i Eurojuris-kjeden. Markedsføringen av sammenslåingen foregikk gjennom Amedia, Schibsted og Facebook sine plattformer. Kampanjen leverte godt med engasjement med 553 057 visninger, 1 953 klikk og en snitt klikkprosent på 0,35% i Amedia. I Schibsted opplevde kampanjen 800 lenkeklikk. 

Bilde av annonser til lansering av Eurojuris Telemar

Hva syns Eurojuris Telemark?

"Det har vært en glede å jobbe med Wera. Unge, dyktige utviklere som gir god service og leverer til tiden. Anbefales!"

Bilde av advokat Johan Frøstrup_referanse_EurojurisTelemark
Johan Henrik Frøstrup
Advokat, Eurojuris Telemark

Ønsker du hjelp med ny nettside, profil eller kanskje begge deler?