fbpx

Dei kom i lufti!

Halvor Kleppen har skrevet 24 bøker, dette er hans femte bok som er designet og trykket hos Wera.
Ballongboka på himmel

I 1870 klatret to franskmenn ombord i en luftballong i Paris, for å frakte post ut byen som var beleiret av tyskere. Lite visste de om at dette var starten på det som skulle bli den lengste bemannede luftferden verden til da hadde sett.

I 10 år har Halvor Kleppen samlet historier, gjenstander og bilder fra den ville ballongferden fra Paris til Seljord. De siste 3 årene har han jobbet hardt med å samle materialet. Resultatet er en nesten uvirkelig spennende historie, som er riktig illustrert med datidens avisoppslag og dokumentasjon.

Boka er utgitt av Eldhuset Forlag, der Halvor Kleppen er både forfatter, lagersjef og forlagssjef. «Det er små marginer i forlagsbransjen, og da man man ta i et tak og gjøre mesteparten av jobben selv», sier Kleppen. Derfor kjører han selv rundt med bøker til lokale bokhandlere, slik at boka ligger klar på disken når kundene kommer innom.

Vi er stolte av å ha bidratt med design og trykk, og spår at denne flotte boka blir en bestselger innenfor lokalhistoriske bøker. God lesing!