fbpx

#1 på Google med ny nettbutikk

Erik Løfgren i Skien & Porsgrunn Varmepumpeservice ønsket å øke synligheten sin da det var for krevende å drive med oppsøkende salg.​
Air,Conditioning,Technician,And,A,Part,Of,Preparing,To,Install

Nettbutikk

Løsningen ble en målrettet og delikat nettbutikk med 3 formål. 1) Fronte salg av varmepumper 2) fronte service av varmepumper og 3) informere omkring hvorfor ha varmepumper. Strukturen var sentral i strategien da vi ber kunden gjøre konkrete valg basert på et behov. Dette skaper både tillit hos kunden men gjør også brukeropplevelsen enkel og rask.

Varmepumpevelgeren: Når man skal velge varmepumpe er effekten viktig. Det er mange typer å velge i, derfor laget vi en varmepumpevelger som hjelper kunden å finne riktig varmepumpe til sin bolig. 

Er #1 på Google: www.sp-varmepumpeservice.no kommer høyest opp hos Google da den har riktig struktur, godt og målrettet innhold samt en enkel måte å bestille på. Det er ifølge Google Analytics liten dropout-rate som gir siden høy SEO-score . Tilnærmet all trafikk er organisk.

Kunden forteller at han nå får så mange henvendelser på service, at han nå må ansette service-personell for å klare å møte etterspørselen.