fbpx

Vi topper laget og søker salgsleder med klokt hode og varmt hjerte!

Reklamehuset Wera er i vekst og går en spennende tid i møte. 1. februar 2021 flytter vi til nytt bygg i Vipeveien med trykkeri i første etasje og reklamebyrådel i andre.

Vi søker en salgsleder med sterke ambisjoner og egenskaper som stimulerer til vekst. Du ser det som din personlige oppgave å oppfylle våre mål og vekststrategi, og bidra til at kundene våre lykkes. Du inngir tillit, elsker å bygge nettverk og å utvikle relasjoner. Som salgsleder vil du få en sentral rolle i utviklingen av Reklamehuset Wera.

Har du erfaring fra salg av reklamebyråtjenester, digitale løsninger, grafisk produksjon, rådgivning eller strategi? Har du i tillegg erfaring og nettverk innenfor PR og kommunikasjon er dette et pluss, men ikke avgjørende. Du er god til å prioritere og har evne til å inspirere og motivere andre til felles innsats. Er du en utadvendt, strukturert og proaktiv person som våre kunder kommer til å elske, hører vi gjerne fra deg

Nye lokaler: Det nye bygget er strategisk plassert på Vallermyrene i Porsgrunn i hjertet av det nye storfylket Vestfold og Telemark

En viktig oppgave vil bli å bygge opp databasen med leads som fører til møter med teamene, og som kan brukes inbound. I dette arbeidet er det viktig å se bredden av vår produkt- og tjenesteportefølje.

Det er også ønskelig at du har erfaring med analyse og innsiktsverktøy, at du har erfaring med digitale markedskanaler og kjennskap til programmatisk display-annonsering.

Bli med på en utfordrende og morsom reise sammen med oss! For flere opplysninger ring Kjersti Hole Haatveit, mobil 911 90 561. Send søknad og CV på e-post til [email protected] innen fristen 28. september.

Vi arrangerer FRAMPÅ: En arena for å samle kunder og gode relasjoner til kunnskapsdeling, næringslivsoppdatering og en hyggelig prat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram

Fakta om Reklamehuset Wera:

Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå. Vår historie strekker seg tilbake til 1895, da Hermann Wergeland etablerte selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byråer innen digital kommunikasjon og markedsføring, i tillegg til å tilby gode og effektive design- og trykkeritjenester.