Jobb hos oss!

Vi mener at et inkluderende miljø som bringer frem det beste i folk, faglig og sosialt, er et bra sted å være på jobb. Våre verdier er Fellesskap, Raushet, Ambisjoner, Målrettet, Positive og Åpne. Til sammen skal det signalisere FRAMPÅ, som også er navnet på vår arena for å samle næringslivet. Her bygger vi gode relasjoner, deler kunnskap og slår av en hyggelig prat.

Wera er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Send oss en åpen søknad med CV til kjersti@wera.no, så blir du kanskje en del av Wera-gjengen.

Ledige stillinger

Prosjektleder til kreativt hus

Wera er i vekst og søker en erfaren prosjektleder med lidenskap for kunder og salg. Vi ser etter en framoverlendt og kunnskapstørst person til huset vårt med trykkeri i første og reklamebyrå i andre etasje.

Operativ salgssjef

Wera er i vekst og trenger en sulten og operativ salgskraft, med gode dokumenterte salgsresultater, til vårt kreative hus med trykkeri i første og reklamebyrå i andre etasje. Kanskje du allerede har en spennende jobb innen salg og markedsføring, men ønsker deg nye utfordringer?

Produksjonsleder

Vi søker deg som er strukturert og systematisk. Du har fokus på levering til avtalt tid og kvalitet. Du har gjerne erfaring fra trykkeri, dekorbedrift eller skiltmaker. Det er også en fordel om du er kjent med Adobe software og PDF formatet.

Webutvikler med øye for design

Vi leter etter deg som har en lidenskapelig interesse for webutvikling, som liker å ta eierskap i det du leverer, som vil være med å forme hvordan vi jobber og bygger løsningene våre. Som webutvikler hos oss vil du jobbe tett sammen med innholdsprodusenter og designere. Du vil også være rådgivende i møte med våre kunder.