fbpx

Er papirbasert kommunikasjon virkelig miljøvennlig?

Det finnes mange myter om papir og miljø. En er at skogen forsvinner. En annen er at svært lite papir gjenvinnes. Men stemmer det? Dette gir Magnus Thorkildsen fra Grafkom noen gode svar på i dagens FRAMPÅ.

Vil du vite mer om papir og miljø? Les mer på Two Sides eller last ned vedleggene «Trykk og papir – myter og fakta» og «Carbon balance paper» ved å sende inn skjemaet under.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til at vi kan lagre informasjonen din, slik at vi kan sende deg relevant faglig innhold (artikler, invitasjon til FRAMPÅ, etc). Du kan når som helst melde deg av.

Video

WERA Trykk

Kortreiste, miljøvennlige trykksaker ligger våre hjerter nær. Derfor er vi både Svanemerket og Trykt i Norge-sertifisert. Vi velger papir fra bærekraftig skogdrift og har solceller på taket. Vi arbeider kontinuerlig for å velge det beste for våre kunder – og for miljøet. Les mer om vårt trykkeri

Ta gjerne kontakt med Dag – vår grafisk rådgiver og ekspert på trykk.

Bilde 17.06.2020, 10 12 08

Velkommen til flere digitale FRAMPÅ

Frem til vi igjen kan samle dere alle fysisk, vil vi arrangere digitale FRAMPÅ der en spennende gjest deler sin kunnskap. En gang i måneden vil du finne et foredrag på vår Facebook-side. Opptak av foredraget vil ligge tilgjengelig slik at du kan se det når du vil, men samme dag som det publiseres vil det være mulig å få svar i kommentarfeltet fra foredragsholderen. Så det lønner seg å sitte klar, altså! Følg WERA på Facebook