fbpx

Merkevaren Norge – et fellesskap og en nasjonal dugnad

Hvordan kan lille Norge konkurrere i et sterkt internasjonalt marked? Ingrid Nernæs fra Innovasjon Norge forteller oss hvordan verdiskapingsprosjektet Merkevaren Norge mener vi bør markedsføre norske produkter i det internasjonale markedet.

Vil du lære mer og få fullt utbytte av verdiskapingsprosjektet? På nettsiden Brand Norway finner du masse god informasjon, visuell profil og innholdsbank. Det er også laget en egen veileder for havnæringen. Vi anbefaler i tillegg å kikke på Innopodden med Magne Supphellen som forteller mer om internasjonal merkevarebygging.

Vil du motta invitasjon til neste FRAMPÅ? I vårt nyhetsbrev vil du få invitasjoner, fagstoff og informasjon et par ganger i måneden, og du kan når som helst melde deg av.

Vi bistår med merkevarebygging

Trenger du hjelp med merkevarebyggingen? Vår kreative leder Solveig Iren Kleveland har høy markedsstrategisk kompetanse og omfattende erfaring fra merkevarerådgivning, utvikling av profilkonsepter, kreativ kommunikasjon og historiefortelling. Solveig tar gjerne en prat med deg for å finne rett team til ditt prosjekt.

Ta kontakt med Solveig

Velkommen til flere digitale FRAMPÅ

Frem til vi igjen kan samle dere alle fysisk, vil vi arrangere digitale FRAMPÅ der en spennende gjest deler sin kunnskap. En gang i måneden vil du finne et foredrag på vår Facebook-side. Opptak av foredraget vil ligge tilgjengelig slik at du kan se det når du vil, men samme dag som det publiseres vil det være mulig å få svar i kommentarfeltet fra foredragsholderen. Så det lønner seg å sitte klar, altså! Følg WERA på Facebook

Ja, jeg vil motta fagstoff og inspirasjon!