fbpx

Global suksess – og så kom pandemien

Allerede i februar 2020 ble Jotuns kinesiske organisasjon truffet av korona-pandemien. Det førte til beinharde prioriteringer. Hva gjorde Jotun for å ivareta både ansatte og omsetning? Morten Fon, konsernsjef i Jotun, forteller oss hva vi kan lære av deres erfaringer.

Vil du ha mer informasjon? Her kan du laste ned Morten Fons presentasjon

I vårt nyhetsbrev vil du få invitasjoner til arrangementer, fagstoff og informasjon et par ganger i måneden, og du kan når som helst melde deg av.

Smittevern med et smil

Ineos ville minne de ansatte på å holde avstand og vaske hendene, og ønsket noe som skapte oppmerksomhet blant deres mange ansatte. Det hjalp vi dem med å løse gjennom en intern smittevernskampanje med humoristisk vri.

Les om smittevernkampanjen Magnar mot Korona

Velkommen til flere digitale FRAMPÅ

Frem til vi igjen kan samle dere alle fysisk, vil vi arrangere digitale FRAMPÅ der en spennende gjest deler sin kunnskap. En gang i måneden vil du finne et foredrag på vår Facebook-side. Opptak av foredraget vil ligge tilgjengelig slik at du kan se det når du vil, men samme dag som det publiseres vil det være mulig å få svar i kommentarfeltet fra foredragsholderen. Så det lønner seg å sitte klar, altså! Følg WERA på Facebook

Ja, jeg vil motta fagstoff og inspirasjon!