fbpx

Fremtidens teknologi

Blockchain, IoT, robotisering, kunstig intelligens og stemmestyring … Hva skal man velge, og hvordan går du frem? Sofie Stuen Bennia og Hanne Cathrine Gullerud fra vår samarbeidspartner Akeo kommer med sine beste tips, og et kanskje litt uventet råd …

Start video

Vil du vite mer om fremtidens teknologitrender? Fyll ut skjemaet under, og du får tilsendt lenke til nedlasting av Akeos dokument om hvordan du kan være i forkant på fremtidens teknologi.

Jeg vil ha mer informasjon!

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til at vi kan lagre informasjonen din, slik at vi kan sende deg relevant faglig innhold (artikler, invitasjon til FRAMPÅ, etc). Du kan når som helst melde deg av.

Vi hjelper deg gjennom jungelen

Synes du det er vanskelig å navigere gjennom jungelen av ny teknologi? Kristin Sveinsson har lang erfaring innenfor forbrukerelektronikk, og brenner for nyskapende løsninger.

Under Arendalsuka ble hun god venn med robothunden Spot, som blant annet brukes til å jakte på giftige gasser.

Ta gjerne kontakt med Kristin for å få hjelp til å finne frem til teknologien som tar din bedrift inn i fremtiden. Ved behov kobler vi på vår samarbeidspartner Akeo.

I vårt nyhetsbrev vil du få invitasjoner til arrangementer, fagstoff og informasjon et par ganger i måneden, og du kan når som helst melde deg av. Akkurat nå planlegger vi årets første fysiske FRAMPÅ, med et begrenset antall deltagere. Mottakerne av vårt nyhetsbrev står først i køen til å melde seg på. Vi gleder oss til å treffe dere igjen!

Ja, jeg vil motta fagstoff og inspirasjon!