fbpx

FRAMPÅ 24. september 2020

Comfort Hotel Porsgrunn + streaming
IMG_1318

FRAMPÅ om framtiden

Etter en krevende start på 2020 vendte vi blikket framover. Hvorfor er egentlig plast så omstridt, og hva gjør industrien for å sikre bærekraft? Hvordan sørget en lokal bedrift for å ta verden med storm? Og hvordan tar vi steget inn i en digital, global og grønnere framtid, for å bli mer konkurransedyktige og gi trygge arbeidsplasser i en turbulent verden?

Tidenes miljøsatsing i lille Brevik // Ordfører i Porsgrunn Robin Kåss gjestet FRAMPÅ for å fortelle om det spennende prosjektet for karbonfangst ved Norcem i Brevik.

Bærekraft i plastens tid // Ole Jan Myhre fortalte om hvilken rolle vil plast, gjenvinning og bærekraft spille i framtidens samfunn.

Lokal bakst – global suksess // Daglig leder Bernt Ove Søvik fortalte hvordan Millba har vokst langt forbi Norges grenser.

Veikart for framtidens næringsliv // Regiondirektør i NHO Telemark og Vestfold, Kristin Saga, fortalte hvilke erfaringer de har gjort seg gjennom den krevende starten på 2020, og presenterte sitt nye veikart for framtidens næringsliv.

Video
Galleri

Foredragsholdere

Ole Jan Myhre

Ole Jan Myhre

Market Manager

Norner

Bernt Ove Søvik

Bernt Ove Søvik

Daglig leder

Millba

Kristin Saga

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Telemark og Vestfold

Robin Kåss

Robin Kåss

Ordfører

Porsgrunn kommune

Kjersti Hole Haatveit

Kjersti Hole Haatveit

Daglig leder

Reklamehuset Wera

Bjørn Richard Johansen

Bjørn Richard Johansen

Strategisk rådgiver

First House

  Per Halvorsen

Per Halvorsen

Adm. banksjef

Sparebank1 Telemark