fbpx
4. februar 2019 – Reklamehuset Wera – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde – rigger seg for vekst innen kommunikasjon og kreativ strategi og har inngått samarbeidsavtale med Solveig I. Kleveland som kreativ leder. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Solveig I. Kleveland (55) har solid erfaring som strategisk rådgiver fra Edison Wolfram. Hun har de siste årene jobbet med store prosjekter innen kommunikasjon, kreativ strategi og ledelse.
– I mer enn 20 år har jeg jobbet som rådgiver for en rekke selskaper i næringslivet og for en rekke aktører innen offentlig sektor i Telemark og Vestfold. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Reklamehuset Wera og inngå i selskapets kreative team med fokus på strategi og kommunikasjon, sier Solveig I. Kleveland. Med min kompetanse og erfaring innen rådgivning og kreativitet håper jeg å bli et nyttig tilskudd i den videre utviklingen av Reklamehuset Wera. Dette blir spennende.

– Ved å få Solveig på laget får vi en erfaren rådgiver på plass. Dette styrker oss slik at vi kan levere små og store prosjekter innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk rådgivning, posisjonering og merkevarebygging. Reklamehuset Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Alt handler om mennesker i vår bransje, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

– Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Solveig vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vi skal være kundens førstevalg i Telemark og Vestfold i årene framover, sier Kjersti Hole Haatveit. – Vi i Wera-teamet er derfor glade for å få Solveig med på laget. Innenfor kommunikasjon og kreativ strategi er vi ambisiøse og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, sier Kjersti Hole Haatveit.