fbpx

Caroline Karlengen Larsen fra Telenor til Wera

5. juni 2019 – Reklamehuset Wera – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde – rigger seg for vekst innen digital kommunikasjon og har ansatt Caroline Karlengen Larsen (35) som ny digital rådgiver. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri, er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Caroline Karlengen Larsen har solid erfaring fra jobben som Content Manager i Telenor, og har tidligere jobbet med innhold og digital annonsering for store merkevarer som Color Line, Flisekompaniet, Matprat.no og Visit Norway.

Caroline Karlengen Larsen flytter med hele familien på fire fra Sandvika til Langesund for å jobbe i Reklamehuset Wera.

– Vi er så heldige å få om bord en digital rådgiver med spisskompetanse på digital analyse og innholdsmarkedsføring. Dette gjør at vi kan levere et enda bredere tjenestefelt innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk rådgivning, posisjonering og merkevarebygging til våre kunder, sier Kjersti Hole Haatveit som er daglig leder i Reklamehuset Wera.

– Den digitale utviklingen skaper stadig nye nisjer, og med Caroline Karlengen Larsen på laget vil vi kunne tilby våre kunder digital analyse og innholdsmarkedsføring. Innhold og strategisk annonsering er en nøkkelfaktori moderne markedsføring som stadig blir viktigere, sier Kjersti Hole Haatveit.

Vi har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Alt handler om mennesker i vår bransje, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. 

– Etter fem år som Content Manager hos Telenor gleder jeg meg til å komme tilbake til markedsføring og rådgivning fra byråsiden, sier Caroline K. Larsen. I Telemark og Vestfold er det mange spennende selskaper og organisasjoner, privat og offentlig. Sammen med resten av Wera-familien skal jeg hjelpe dem med å kapre kundene. Å fortelle den gode historien og skille seg ut fra konkurrentene er alfa og omega, sier Caroline Karlengen Larsen.

– Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Caroline Karlengen Larsen vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon og strategi er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.