fbpx

Wera ser framover: Signerte leieavtale i nytt bygg med Pancom AS

Wera planlegger for framtiden og rigger seg for aktivitet og vekst. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri, er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Det blir kortreist flytting når Reklamehuset Wera flytter 670 meter fra Floodmyrveien til Vipeveien der Pancom AS setter opp nytt bygg. Bygget skal stå klart 1. februar 2021.

Wera ser framover og rigger seg for vekst etter Korona. Onsdag ble husleiekontrakten undertegnet med Pancom AS.
– Vi ser fram til å bygge et kommunikasjonshus strategisk plassert i hjertet av det nye fylket vårt, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. Herfra skal vi videreutvikle våre tjenestefelt innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk og digital rådgivning samt grafisk produksjon. Det nye bygget skal huse trykkeriet i første etasje og reklamebyrået i andre.

– Vi gleder oss stort til å flytte inn i et kreativt hus der vi har fått lov til å påvirke planløsning og innredning. Dette blir et spennende hus å jobbe i, og et morsomt sted å komme til for våre kunder.

– Vi ønsker Wera velkommen som leietaker i Vipeveien og ser fram til et godt samarbeid, sier konsernsjef i Pancom AS Frederic Kristoffersen. Det nye bygget kommer til å bli et helt spesielt bygg både utvendig og innvendig.

Wera har langt på vei fått ønskene sine oppfylt. Vi måtte sette en stopper ved ønsket om sklie mellom 1. og 2. etasje, men ellers blir det bærekraft i form av solceller på taket, åpent amfi og kreative minglerom, avslutter Frederic Kristoffersen.

– Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer.

– Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon og strategi er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Wera.