fbpx

Reklamehuset Wera vokser

  Kjersti Hole Haatveit      05/02/2019

4. februar 2019 – Reklamehuset Wera – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde – rigger seg for vekst innen kommunikasjon og kreativ strategi og har inngått samarbeidsavtale med Solveig I. Kleveland som kreativ leder. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Solveig I. Kleveland (55) har solid erfaring som strategisk rådgiver fra Edison Wolfram. Hun har de siste årene jobbet med store prosjekter innen kommunikasjon, kreativ strategi og ledelse.

– I mer enn 20 år har jeg jobbet som rådgiver for en rekke selskaper i næringslivet og for en rekke aktører innen offentlig sektor i Telemark og Vestfold. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Reklamehuset Wera og inngå i selskapets kreative team med fokus på strategi og kommunikasjon, sier Solveig I. Kleveland. Med min kompetanse og erfaring innen rådgivning og kreativitet håper jeg å bli et nyttig tilskudd i den videre utviklingen av Reklamehuset Wera. Dette blir spennende.

– Ved å få Solveig på laget får vi en erfaren rådgiver på plass. Dette styrker oss slik at vi kan levere små og store prosjekter innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk rådgivning, posisjonering og merkevarebygging. Reklamehuset Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Alt handler om mennesker i vår bransje, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

– Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Solveig vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vi skal være kundens førstevalg i Telemark og Vestfold i årene framover, sier Kjersti Hole Haatveit.

– Vi i Wera-teamet er derfor glade for å få Solveig med på laget. Innenfor kommunikasjon og kreativ strategi er vi ambisiøse og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, sier Kjersti Hole Haatveit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.