fbpx

Caroline Karlengen Larsen fra Telenor til Reklamehuset Wera

  Kjersti Hole Haatveit      06/06/2019

5. juni 2019 – Reklamehuset Wera – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde – rigger seg for vekst innen digital kommunikasjon og har ansatt Caroline Karlengen Larsen (35) som ny digital rådgiver. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri, er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Caroline Karlengen Larsen har solid erfaring fra jobben som Content Manager i Telenor, og har tidligere jobbet med innhold og digital annonsering for store merkevarer som Color Line, Flisekompaniet, Matprat.no og Visit Norway.

Caroline Karlengen Larsen flytter med hele familien på fire fra Sandvika til Langesund for å jobbe i Reklamehuset Wera.

– Vi er så heldige å få om bord en digital rådgiver med spisskompetanse på digital analyse og innholdsmarkedsføring. Dette gjør at vi kan levere et enda bredere tjenestefelt innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk rådgivning, posisjonering og merkevarebygging til våre kunder, sier Kjersti Hole Haatveit som er daglig leder i Reklamehuset Wera.

– Den digitale utviklingen skaper stadig nye nisjer, og med Caroline Karlengen Larsen på laget vil vi kunne tilby våre kunder digital analyse og innholdsmarkedsføring. Innhold og strategisk annonsering er en nøkkelfaktori moderne markedsføring som stadig blir viktigere, sier Kjersti Hole Haatveit.

Vi har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Alt handler om mennesker i vår bransje, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. 

– Etter fem år som Content Manager hos Telenor gleder jeg meg til å komme tilbake til markedsføring og rådgivning fra byråsiden, sier Caroline K. Larsen. I Telemark og Vestfold er det mange spennende selskaper og organisasjoner, privat og offentlig. Sammen med resten av Wera-familien skal jeg hjelpe dem med å kapre kundene. Å fortelle den gode historien og skille seg ut fra konkurrentene er alfa og omega, sier Caroline Karlengen Larsen.

– Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Caroline Karlengen Larsen vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon og strategi er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.