fbpx

Kraftig omsetningsøkning og plussresultat i 2019

  Kjersti Hole Haatveit      28/08/2020

Reklamehuset Wera – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, kan se tilbake på et godt fjorår. Wera AS omsatte for 18,5 millioner og fikk et driftsresultat på 600.000,-. Selskapet flytter inn i nye lokaler som er under bygging på Vipeveien i Porsgrunn i løpet av vinteren 2020.

Reklamehuset Wera økte omsetningen fra 14,1 millioner i 2018 til 18,5 millioner i 2019 og fikk et driftsresultat på 600.000,- .
– Vi er veldig stolte over det vi har fått til sammen i 2019. Dette er en lagseier der alle har bidratt for å nå de høye målene vi satte oss. Ved å få på plass enda flere flinke folk med høy kompetanse har vi kunnet tilby våre kunder bedre tjenester. I 2019 opplevde vi en hyggelig etterspørsel som ga oss fart og driv. Langsiktige avtaler, fornøyde kunder og det at vi skaper verdi for kundene våre gjorde at vi oppnådde et godt resultat, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit.


– Oppgangen fortsatte inn i 2020 og pilen pekte oppover. 1. kvartal 2020 fortsatte der fjoråret stanset. I disse tre månedene hadde vi omsetningsøkning i forhold til fjoråret. Som alle innenfor vår bransje har vi vært berørt av Corona-situasjonen hvor vi har måtte ty til permitteringer. Dette har skjedd i nært samarbeid med våre ansatte. Nå ser vi at det sakte, men sikkert tar seg opp igjen. Vi er heldigvis i den situasjon at vi har klart oss gjennom denne våren med et plussresultat på bunnlinjen. Det er takket være permitteringer der vi alle har tatt en for laget for å sikre bedriften og arbeidsplassene våre, sier Kjersti Hole Haatveit.


– Reklamehuset Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer, sier Haatveit.


– Vi satser videre og er full av forventing når vi 1. februar 2021 flytter inn i nytt kreativt bygg på Vallermyrene. Der skal vi bygge et spennende kommunikasjonshus, forteller hun.


– Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon, strategi og trykk er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.