fbpx

Reklamehuset Wera ser framover: Signerte leieavtale i nytt bygg med Pancom AS

  Kjersti Hole Haatveit      22/05/2020

Reklamehuset Wera planlegger for framtiden og rigger seg for aktivitet og vekst. Reklamebyrået, som også har eget trykkeri, er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Det blir kortreist flytting når Reklamehuset Wera flytter 670 meter fra Floodmyrveien til Vipeveien der Pancom AS setter opp nytt bygg. Bygget skal stå klart 1. februar 2021.

Reklamehuset Wera ser framover og rigger seg for vekst etter Korona. Onsdag ble husleiekontrakten undertegnet med Pancom AS.
– Vi ser fram til å bygge et kommunikasjonshus strategisk plassert i hjertet av det nye fylket vårt, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. Herfra skal vi videreutvikle våre tjenestefelt innen markedsføring, kommunikasjon, strategisk og digital rådgivning samt grafisk produksjon. Det nye bygget skal huse trykkeriet i første etasje og reklamebyrået i andre.

– Vi gleder oss stort til å flytte inn i et kreativt hus der vi har fått lov til å påvirke planløsning og innredning. Dette blir et spennende hus å jobbe i, og et morsomt sted å komme til for våre kunder.

– Vi ønsker Reklamehuset Wera velkommen som leietaker i Vipeveien og ser fram til et godt samarbeid, sier konsernsjef i Pancom AS Frederic Kristoffersen. Det nye bygget kommer til å bli et helt spesielt bygg både utvendig og innvendig.

Reklamehuset Wera har langt på vei fått ønskene sine oppfylt. Vi måtte sette en stopper ved ønsket om sklie mellom 1. og 2. etasje, men ellers blir det bærekraft i form av solceller på taket, åpent amfi og kreative minglerom, avslutter Frederic Kristoffersen.

– Reklamehuset Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer.

– Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon og strategi er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.