fbpx

Ny webutvikler til Wera

Wera, som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, rigger seg for vekst innen digitale tjenester og har ansatt Peder Steen Hegna som ny webutvikler. Reklamebyrået og rådgivningsselskapet, om også har eget trykkeri er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Peder Steen Hegna (35) er opprinnelig Porsgrunnsgutt, er utdannet ingeniør fra Universitetet i Sørøst-Norge og har lang og bred erfaring innen utvikling, programmering og informasjonsteknologi. De siste årene har han jobbet som IT-konsulent for Visma Exso i Tønsberg, og vil bruke av sin kompetanse og erfaring til å hjelpe kunder i Wera i fremtiden.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Wera å inngå i selskapets kreative team med fokus på teknologi, design og markedsføring, sier Peder Steen Hegna. Med min kompetanse og erfaring innen web, app og teknologi håper jeg å bli et nyttig tilskudd i den videre utviklingen av Wera. Dette blir spennende.

– Kundene krever at vi kan bidra med å utvikle avanserte tekniske løsninger. At Wera nå styrker sin digitale kompetanse for å hjelpe våre kunder er et viktig strategisk grep for oss, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. Vi har et godt team av medarbeidere og et bredt utvalg av kunder innen privat og offentlig sektor. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen digital kommunikasjon i årene fremover.

– Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer, sier Haatveit. Wera økte omsetningen fra 14,1 millioner i 2018 til 18,5 millioner i 2019.

– Vi satser videre og er full av forventing når vi 1. februar 2021 flytter inn i nytt kreativt bygg på Vallermyrene. Der skal vi bygge et spennende kommunikasjonshus, forteller hun.

– Vi er derfor veldig glade for å få Peder med på laget! Vi er ambisiøse og tror vi skal klare å bli et av landets ledende digitale kommunikasjonsbyrå med beliggenhet utenfor Oslo, sier Kjersti Hole Haatveit.

For ytterligere informasjon:
Kjersti Hole Haatveit, daglig leder, mobil 911 90 561 og e-post: kjersti@wera.no
Peder Steen Hegna, webutvikler, mobil 977 43 655 og e-post: peder@wera.no
Bjørn Richard Johansen, styreleder, mobil 47 800 100 og e-post: brj@firsthouse.no