fbpx

Styrker laget og satser på det digitale: Ny webutvikler til Reklamehuset Wera

  Kjersti Hole Haatveit      01/10/2020

Reklamehuset Wera, som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, rigger seg for vekst innen digitale tjenester og har ansatt Peder Steen Hegna som ny webutvikler. Reklamebyrået og rådgivningsselskapet, om også har eget trykkeri er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Peder Steen Hegna (35) er opprinnelig Porsgrunnsgutt, er utdannet ingeniør fra Universitetet i Sørøst-Norge og har lang og bred erfaring innen utvikling, programmering og informasjonsteknologi. De siste årene har han jobbet som IT-konsulent for Visma Exso i Tønsberg, og vil bruke av sin kompetanse og erfaring til å hjelpe kunder i Reklamehuset Wera i fremtiden.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Reklamehuset Wera å inngå i selskapets kreative team med fokus på teknologi, design og markedsføring, sier Peder Steen Hegna. Med min kompetanse og erfaring innen web, app og teknologi håper jeg å bli et nyttig tilskudd i den videre utviklingen av Reklamehuset Wera. Dette blir spennende.

– Kundene krever at vi kan bidra med å utvikle avanserte tekniske løsninger. At Reklamehuset Wera nå styrker sin digitale kompetanse for å hjelpe våre kunder er et viktig strategisk grep for oss, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit. Vi har et godt team av medarbeidere og et bredt utvalg av kunder innen privat og offentlig sektor. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen digital kommunikasjon i årene fremover.

– Reklamehuset Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer, sier Haatveit. Reklamehuset Wera økte omsetningen fra 14,1 millioner i 2018 til 18,5 millioner i 2019.

– Vi satser videre og er full av forventing når vi 1. februar 2021 flytter inn i nytt kreativt bygg på Vallermyrene. Der skal vi bygge et spennende kommunikasjonshus, forteller hun.

– Vi er derfor veldig glade for å få Peder med på laget! Vi er ambisiøse og tror vi skal klare å bli et av landets ledende digitale kommunikasjonsbyrå med beliggenhet utenfor Oslo, sier Kjersti Hole Haatveit.

For ytterligere informasjon:
Kjersti Hole Haatveit, daglig leder, mobil 911 90 561 og e-post kjersti@wera.no
Peder Steen Hegna, webutvikler, mobil 977 43 655 og e-post: peder@wera.no
Bjørn Richard Johansen, styreleder, mobil 47 800 100 og e-post brj@firsthouse.no
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.