fbpx

Lån en utvikler

  Caroline Karlengen Larsen      06/01/2020

Når du trenger å knekke en kode

Mens de fleste synes det er irriterende når nettsidene ikke oppfører seg som forventet, finnes det noen som virkelig koser seg når de kan grave seg ned i bugs i kildekoden.

Steffan Halvorsen (29) og Adrian Thomassen (27) kom begge i gang med koding og utvikling gjennom spillverdenen. Mens Steffan som niåring ville lage sine egne spill, var Adrian opptatt av å rette på irriterende bugs i spillene.

For begge førte veien videre til studier i informatikk og grad som dataingeniør. I dag jobber gutta som utviklere hos Reklamehuset Wera, der de hjelper kunder med å lage nettsider og systemer som gjør hverdagen enklere.

«Det beste er mestringsfølelsen man får når man endelig knekker en vanskelig kode og løser et problem», forklarer Steffan. Han spiller fortsatt litt Fortnite på fritiden, og liker å bryne seg på en omgang sjakk.

Når våre kunder trenger spesialtilpassede løsninger, komplekse integrasjoner eller smarte skjemaer koser gutta nede i kroken seg litt ekstra.

«Jeg elsker å jobbe med databaser og PHP», sier Adrian, som fordyper seg i rollespill og strategispill på fritiden. «Når jeg endelig finner ut av noe jeg har slitt med i flere timer – ingenting slår det!»

Kontakt Steffan eller Adrian for hjelp til å løse dine utfordringer!

Caroline Karlengen LarsenDigital rådgiver og Content Manager
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.