fbpx

Lag en stand som vekker oppmerksomhet

Av Wera

Alle som har stått på messe, vet at du har millisekunder på å fange forbipasserendes oppmerksomhet. Da gjelder det å ha en stand som skiller seg i ut mengden. Her er våre beste råd for å lage en god stand:

Ha et målrettet budskap

Tenk gjennom hva som er det viktigste å fortelle på akkurat denne messen. Er det et nytt produkt dere har lansert? Handler messen om grønn industri, er kanskje det viktigste å få frem deres arbeid med bærekraft? Eller er dere en nystartet gründerbedrift, som vil vise frem deres unike portefølje?

Tenk budskap først – få så laget materiell som støtter oppunder det du vil fortelle. Ikke gjenbruk gamle rollups med mindre de fungerer for budskapet ditt.

Bruk mindre tekst

Vi vet godt hvordan det er. Du har så mye du vil fortelle om, og vil gjerne at folk skal få det med seg selv om de ikke stopper ved din stand. Men husk at forbipasserende bare bruker ett sekund på å bestemme seg for om de vil se nærmere på din merkevare. Da gjelder det å ha en kort, slagkraftig tekst som får frem ditt hovedbudskap.

Trenger du egentlig giveaways?

Tiden for bruk-og-kast giveaways er definitivt forbi. Tenk på hva dine kunder vil ha nytte av, og ikke minst hvordan det kan gi nytte for deg.

En liten gave kan være akkurat det du trenger for å få forbipasserende til å stoppe hos deg, men kanskje noen poser drops i en bolle er godt nok? Du vil jo helst ha dem som faktisk vil handle av deg innom, ikke alle dem som bare vil ha gratis ting og tang.

Snakker du til småbarnsforeldre med ungene på slep kan en liten tegnebok eller noe som holder barna opptatt noen minutter være gull verdt. Sørg for at giveaway er en vei mot målet – ikke bare en penn som havner i nærmeste søppelbøtte.

Brosjyrer er alltid lurt

Vi anbefaler alltid å lage en liten folder i lommeformat som du kan gi til de som er interessert. Da kan de lese mer hjemme i ro og fred, og du slipper å formidle alt mens tre andre mennesker burde fått oppmerksomheten din.

Ha materiell som er enkelt å transportere og montere

Bilen er stappfull, og du må alene drasse 85 kilo med utstyr i den innerste kroken i den digre hallen og montere alt på 45 minutter. Høres det kjent ut? Sørg for at alt er pakket på en smart måte, slik at det faktisk er realistisk at ett menneske kan bære og montere alt sammen på kort tid. Da slipper du å bruke opp energien før messen er i gang. Dette messebordet er enkelt å transportere, fronten kan byttes og det har smart oppbevaring. Et skikkelig kinderegg, altså!
Messebord med Wera-logo

Pass på deg selv

Messer er slitsomt! Gode sko og litt kjapp mat du kan give i deg mellom slagene er alfa og omega. Det er alltid lurt å være flere personer, så kan dere avlaste hverandre litt underveis.

Wera kan levere fra A til Å

Er mye av messemateriellet utdatert etter en lang periode uten messer? Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva som bør være ditt budskap, designe og levere messevegger, rollups og brosjyrer. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å lage en helhetlig stand som virkelig fanger oppmerksomheten!