fbpx

Kortreiste, miljøvennlige trykksaker

  Caroline Karlengen Larsen      17/06/2020

Trykt i Norge

Hos Reklamehuset Wera har trykkpressene gått i 125 år. Kortreiste trykksaker ligger våre hjerter ekstra nært, både fordi det er viktig for lokale arbeidsplasser og bedre for miljøet. Derfor er vi stolte over å kunne bruke Trykt i Norge-logoen på alt vi trykker.
 
Trykt i Norge er et kvalitetsstempel eksklusivt for medlemmene av Grafisk Bransjeforening. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at vi utfører et godt håndverk, og har medarbeidere som virkelig kan faget sitt. I tillegg har det ferdige produktet en kortere vei frem til deg, noe som er bra for miljøet og for effektiviteten.

Sikrer arbeidsplasser og bærekraft

Jørgen og Viggo har til sammen jobbet på trykkeri i 56 år, og kan faget fra A til Å.

Når du bestiller trykksaker utenfor Europa, har du ingen kontroll på hvordan papiret og trykkfargen er produsert, om arbeidsforholdene er gode eller hvilke miljøkonsekvenser transporten til Norge har. Hos Reklamehuset Wera er bærekraftig behandling av miljø og medarbeidere førsteprioritet.

Vi arbeider kontinuerlig for å velge det mest miljøvennlige og kortreiste papiret. Hovedsakelig bestiller vi papir fra en svensk produsent, som sikrer at papiret er produsert gjennom bærekraftig forvaltning av europeisk skog.

Bærekraftig skogdrift øker CO2-fangst
Visste du at de europeiske skogene vokser, og at bærekraftig forvalting av skogen sikrer mer CO2-fangst? Ny skog som vokser raskt fanger nemlig opp mer CO2 enn eldre trær som vokser sakte. Derfor er det viktig at papirproduksjonen i Europa holdes vedlike.

Svanemerket

Reklamehuset Wera har jobbet målrettet med bærekraft de siste 15 årene.

Trykkeriet vårt var det første trykkeriet i Telemark til å bli Svanemerket i 2005. Det betyr at vi bruker miljøvennlig trykkfarge, papir som er bærekraftig produsert og har ryddige arbeidsforhold.

En maskinpark som kombinerer energieffektive, nye maskiner med gjenbruk av trofaste, gamle travere er også et positivt klimatiltak. Hvorfor kjøpe nytt når velbrukt fungerer like bra?

Vi har full forståelse for at økonomi spiller en stor rolle for hvilket trykkeri man velger. Vi oppfordrer til å gi norske trykkerier en mulighet til å gi deg et tilbud – kanskje du blir overrasket både over prisnivået og kvalitetsforskjellen. Vi kan i hvert fall love deg god service, fantastisk kvalitet og helt ren samvittighet.

Caroline Karlengen LarsenDigital rådgiver og Content Manager
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.