fbpx

Kortreiste, miljøvennlige trykksaker

Trykt i Norge

Hos Wera har trykkpressene gått i 125 år. Kortreiste trykksaker ligger våre hjerter ekstra nært, både fordi det er viktig for lokale arbeidsplasser og bedre for miljøet. Derfor er vi stolte over å kunne bruke Trykt i Norge-logoen på alt vi trykker.
 
Trykt i Norge er et kvalitetsstempel eksklusivt for medlemmene av Grafisk Bransjeforening. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at vi utfører et godt håndverk, og har medarbeidere som virkelig kan faget sitt. I tillegg har det ferdige produktet en kortere vei frem til deg, noe som er bra for miljøet og for effektiviteten.

Sikrer arbeidsplasser og bærekraft

Jørgen og Viggo har til sammen jobbet på trykkeri i 56 år, og kan faget fra A til Å.

Når du bestiller trykksaker utenfor Europa, har du ingen kontroll på hvordan papiret og trykkfargen er produsert, om arbeidsforholdene er gode eller hvilke miljøkonsekvenser transporten til Norge har. Hos Reklamehuset Wera er bærekraftig behandling av miljø og medarbeidere førsteprioritet.

Vi arbeider kontinuerlig for å velge det mest miljøvennlige og kortreiste papiret. Hovedsakelig bestiller vi papir fra en svensk produsent, som sikrer at papiret er produsert gjennom bærekraftig forvaltning av europeisk skog.

Bærekraftig skogdrift øker CO2-fangst
Visste du at de europeiske skogene vokser, og at bærekraftig forvalting av skogen sikrer mer CO2-fangst? Ny skog som vokser raskt fanger nemlig opp mer CO2 enn eldre trær som vokser sakte. Derfor er det viktig at papirproduksjonen i Europa holdes vedlike.

Svanemerket

Wera har jobbet målrettet med bærekraft de siste 15 årene.

Trykkeriet vårt var det første trykkeriet i Telemark til å bli Svanemerket i 2005. Det betyr at vi bruker miljøvennlig trykkfarge, papir som er bærekraftig produsert og har ryddige arbeidsforhold.

En maskinpark som kombinerer energieffektive, nye maskiner med gjenbruk av trofaste, gamle travere er også et positivt klimatiltak. Hvorfor kjøpe nytt når velbrukt fungerer like bra?

Vi har full forståelse for at økonomi spiller en stor rolle for hvilket trykkeri man velger. Vi oppfordrer til å gi norske trykkerier en mulighet til å gi deg et tilbud – kanskje du blir overrasket både over prisnivået og kvalitetsforskjellen. Vi kan i hvert fall love deg god service, fantastisk kvalitet og helt ren samvittighet.