fbpx

Asap Norge lever opp til navnet!

  Kjersti Hole Haatveit      28/04/2020

Da Astrid Skreosen hos Asap Norge fikk forespørselen om å produsere 400.000 smittevernfrakker var hun i utgangspunktet skeptisk


Asap hadde fått lakenproduksjonen oppe og gå, og hadde hverken maskiner eller bemanning til å levere. Men etter å ha tenkt litt, så hun at dette kunne være en fantastisk mulighet.

Avtalen ble inngått med Helse Sør-Øst, og i en forrykende fart ble lokale leid, symaskiner og råstoff bestilt og arbeidskraft innleid. Den første frakken ble klar etter noen få dager.

Nå produserer Asap på Kjørbekk smittevernsfrakker i ekspressfart. Maskinene durer og går fra 07.00 om morgenen til midnatt. 16 personer og 3 skift gjør at Asap kan produsere opp til 4.200 frakker pr dag.

Her er det ingen tid å miste, Asap skal levere 200.000 frakker til Helse Sør-Øst før 30. juni. Det er dessuten en enorm interesse fra mange andre land.

Og når engang koronakrisen er over kan maskinene brukes til produksjon av andre ting – en krise kan også være en mulighet!

Vi trykker logomerkene
Vi trykker logomerkene
En bunke ferdigpakkede smittevernfrakker
En bunke ferdigpakkede smittevernfrakker
Fredrikke Fuglset Nilsen monterer logomerker på smittevernfrakkene
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on xing
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on telegram
Fakta om Reklamehuset Wera:
Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, kommunikasjon, digitale tjenester, prosjektledelse og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.