Hjem / Aktuelt / WERA i samarbeid med Kurt Inge Dale i Dale Media AS

Meny

Nyhetsbrev

Følg oss     Face  /  Insta  /  LI

WERA inngår samarbeid med Kurt Inge Dale i Dale Media AS og markerer dermed at selskapet styrker sitt fokus på PR og kommunikasjonsrådgiving i Telemark og Vestfold fremover. Kurt Inge Dale har betydelig kjennskap til regionen og lang journalistisk erfaring og bakgrunn.

Solid erfaring fra media

WERA AS er glade for å kunngjøre et nytt samarbeid med Kurt Inge Dale i Dale Media AS. Dale, med sin solide bakgrunn fra media og journalistikk, vil bidra til å styrke rådgivingsteamet til WERA AS.

– Det skal bli morsomt å brette opp ermene og bidra med å løfte frem god historiefortelling gjennom rådgivning i Telemark og Vestfold fremover, sier Kurt Inge Dale. Med mitt nettverk vil det nok også bli noen oppdrag å løse inn mot hovedstadsområdet og mot sør- og vestlandet.

Gått en god skole i journalistikken

Kurt Inge Dale har lang bakgrunn som journalist og nyhetsleder fra NRK. Han har i det siste året jobbet som kommunikasjonsrådgiver knyttet til valgkampen i Vestfold og Telemark. Han har også jobbet frilans og i vikariater for TV Norge, TV2, TV Bergen, TV Agder, NRK Sørlandet og NRK Telemark. Dale er opprinnelig fra Ølen i Vestland fylkeskommune, og har bodd en årrekke i Risør og Sandvika i Bærum.

– Kurt Inge har solid innsikt i det som rører seg, har et unikt kontaktnett og er en dedikert og engasjert person. Hans erfaring og ekspertise innen media- og kommunikasjon vil være en verdifull ressurs for WERA AS og for våre kunder, sier Kjersti Hole Haatveit som er daglig leder i kommunikasjonshuset WERA i Porsgrunn. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 13 ansatte og omsatte i 2022 for 17,4 millioner kroner.

Han har det siste året jobbet som mediarådgiver for et politisk parti i Vestfold og Telemark og har stor produksjonskapasitet med over 150 videoer. Han har medvirket til over 200 leserbrev og diverse nyhetssaker både lokalt og nasjonalt. Valgresultatet for partiet viser hvilke resultater som ble oppnådd. Dale har også holdt utallige kurs i medietrening, skriving og talekurs.

Satser på god rådgivning

Målet med samarbeidet er å styrke våre PR/mediatjenester, og sikre at kundene får beste mulige veiledning for å nå ut med sine budskap. Vi har mange industrivirksomheter som er i vekst, og som har behov for å spisse sin kommunikasjon mot ulike målgrupper. Det samme ser vi innen offentlig forvaltning, kommuner så vel som i tjenesteytende sektorer.

– Kurt Inge Dale har opparbeidet seg betydelig erfaring på gjennomføring av sosiale mediekampanjer, blant annet gjennom ferske erfaringer fra årets valgkamp, sier Kjersti Hole Haatveit. Kombinasjon sosiale medier, content marketing/innholdsmarkedsføring og tradisjonell PR er viktig. Dette er noe næringslivet, organisasjonslivet så vel som kommuner og offentlig forvaltning kan gjøre langt mer bruk av for å få ut sine budskap og nå sine kommunikasjonsmål.

– Her vil vi nå kunne bidra med masse erfaring for å utvikle gode løsninger for våre kunder fremover, sier Kurt Inge Dale. Ved å skape et felles faglig miljø som fremmer glede, engasjement og entusiasme, forventer vi at dette vil resultere i enda flere fornøyde kunder.

– Medietrening, skrivekurs og tale- og debattkurs blir også noe vi kan tilby gjennom samarbeidet med Kurt Inge Dale, sier Kjersti Hole Haatveit.

Sterk på kultur

– Kurt Inge vil også styrke vårt kulturelle alibi gjennom stor interesse for musikk, kultur og sport. Han fikk Risør kommunens Kulturpris i 2011, er ivrig musiker, maraton og triatlon løper. Det er også sider vi gleder oss til å dra veksel på i WERA, avslutter Kjersti Hole Haatveit.