fbpx

FRAMPÅ 24. september

18:30 – 21:00
Comfort Hotel Porsgrunn + streaming

FRAMPÅ om framtiden

Etter en krevende start på 2020 vender vi blikket framover. Hvorfor er egentlig plast så omstridt, og hva gjør industrien for å sikre bærekraft? Hvordan sørget en lokal bedrift for å ta verden med storm? Og hvordan tar vi steget inn i en digital, global og grønnere framtid, for å bli mer konkurransedyktige og gi trygge arbeidsplasser i en turbulent verden?

Bærekraft i plastens tid

Ole Jan Myhre forteller oss hvordan Norner jobber for å rette opp plastens ufortjente dårlige rykte. Hvilken rolle vil plast, gjenvinning og bærekraft spille i framtidens samfunn?

Lokal bakst – global suksess

Millba startet som en lokal produsent av bakevarer. Daglig leder Bernt Ove Søvik forteller oss hvordan bakevarene har tatt verden med storm, og sørget for at Millba har vokst langt forbi Norges grenser.

Veikart for framtidens næringsliv

NHO har hatt en sentral rolle i å sikre sine medlemmer under korona-krisen. Regiondirektør i NHO Telemark og Vestfold, Kristin Saga, forteller oss hvilke erfaringer de har gjort seg gjennom den krevende starten på 2020, og presenterer sitt nye veikart for framtidens næringsliv.

Vår gode samarbeidspartner SpareBank 1 Telemark sponser streaming av arrangementet, og Millba stiller med deilige bakevarer til de som deltar fysisk på Comfort Hotel Porsgrunn.

På grunn av smittevernstiltakene har vi plass til et begrenset antall deltagere på det fysiske arrangementet. Det er derfor lurt å melde seg på raskt hvis du vil delta.

Vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på

Vi ønsker å dele foto fra arrangementet på digitale medier, og gjør oppmerksom på at man ved påmelding samtykker i dette.

Ole Jan Myhre - Market Manager - Norner

Ole Jan Myhre

Market Manager

Norner

Bernt Ove Søvik  - Daglig leder  - Millba

Bernt Ove Søvik

Daglig leder

Millba

Kristin Saga - Regiondirektør - NHO Telemark og Vestfold

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Telemark og Vestfold

Kjersti Hole Haatveit - Daglig leder - Reklamehuset Wera

Kjersti Hole Haatveit

Daglig leder

Reklamehuset Wera

Bjørn Richard Johansen - Strategisk rådgiver - First House

Bjørn Richard Johansen

Strategisk rådgiver

First House

  Per Halvorsen - Adm. banksjef - Sparebank1 Telemark

Per Halvorsen

Adm. banksjef

Sparebank1 Telemark

Medarrangør: