Kåre Fostervold og Telemark Consulting inngår samarbeid med Reklamehuset Wera

22. februar 2019 – Å bygge et sterkere faglig felleskap har Reklamehuset Wera tatt mål av seg å samle mer kommunikasjons- og rådgivningskompetanse under samme tak. Nå er det klart at Kåre Fostervold som driver Telemark Consulting også flytter inn i Reklamehuset Wera sine lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn.

Kompetansehuset Wera har fokus på kunder i Telemark og Vestfold. Kåre Fostervold har blant annet vært statssekretær i Olje- og energidepartementet og stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet hvor han satt i næringskomiteen i flere år. Han er også aktiv i næringssammenheng i Grenland og Telemark.

– Ved å få Kåre Fostervold og rådgiverne i Telemark Consulting med på laget får vi   erfarne rådgivere med komplementær kompetanse til oss andre inn i våre lokaler. Det tror vi kundene våre vil få stor glede av. Dette styrker oss også slik at vi kan levere et enda bredere tjenestetilbud til våre kunder. Vi har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer. Alt handler om mennesker i vår bransje, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

Reklamebyrået, som også har eget trykkeri, er Telemarks eldste med historie tilbake til 1895. Kåre Fostervold (49) har solid erfaring som rådgiver med vekt på forretningsstrategi og myndighetskontakt. I årene etter at han var statssekretær har han bl.a. jobbet som regionssjef i NELFO (Nelfo er en landsforening i NHO og organiserer elektro-, ekom- og heisbedriftene i tillegg til systemintegratorene) i Telemark før han startet egen rådgivningsvirksomhet i Telemark Consulting. Telemark Consulting består av samarbeidspartnere med unik spisskompetanse.

– Jeg gleder meg til å bli en del av et litt større miljø og derigjennom kunne bidra med råd og andre typer tjenester fra Wera sitt tjenesteområde overfor min kunder. Der det er naturlig vil jeg også kunne bidra på Reklamehuset Wera sine kunder samtidig som Telemark Consulting  også står fritt til å kunne samarbeide med andre byråer og rådgivningsmiljøer, sier Kåre Fostervold. Dette blir spennende.

– Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Kåre vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vi har en ambisjon om at vi over tid skal bli kundens førstevalg i Telemark og Vestfold i årene framover, sier Kjersti Hole Haatveit.

For ytterligere informasjon:

Kjersti Hole Haatveit, daglig leder, mobil 911 90 561 og e-post: [email protected]

Fakta om Reklamehuset Wera:

Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895 hvor grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon, i tillegg til å kunne tilby sine kunder gode og effektive design- og trykkeritjenester. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Telemark, Vestfold og Buskerud. Selskapet har 15 ansatte, omsatte for 15,5 millioner kroner i 2017 og fikk et positivt driftsresultat på 374.000 kroner i 2017.