til Reklamehuset Wera så fort som fy. Vi er i all beskjedenhet et av regionens ledende reklamebyrå med eget trykkeri på huset. Nå trenger vi DITT digitale hode for å komplettere gjengen av 14 flinke og dedikerte folk i et kreativt miljø.

Vi søker et godt digitalt hode som skal bli vår nye prosjektleder. Du kjenner de fleste mekanismer for moderne synlighet og vet hvordan du skal benytte ulike kanaler for å oppnå gode resultater. Du er ikke nødvendigvis en tekniker, men en kreativ og utadvendt person som kan inspirere og lede kundene våre gjennom ulike prosesser.

En hektisk hverdag krever at du har beina på jorda og hodet over vannet. Har du i tillegg hjertet på rette plassen er mye gjort. Du må kunne jobbe strukturert både solo og i team, og ikke være redd for å utfordre og tenke nytt. Våre kunder finnes i alle størrelser og former, fra små og mellomstore bedrifter til offentlige aktører og store konsern. Felles for de alle er at de trenger en god samarbeidspartner for å oppnå synlighet og skape vekst.

Finn ut mer