Inspirerende markedsføringstips

Et nytt år er kommet– og da følger naturligvis årets Primawera. Det bugner av tips innen markedsføring, men år har selve omslaget fått en «extreme makeover».

I 2018 vil gode historier, relevant innhold og kreative kampanjeidéer være viktig for å tiltrekke seg nye kunder. Markedsføring er spennende, og kanskje overveldende for de fleste. Ser bedriften min godt nok ut? Er det noen som bruker nettsiden min? Bør jeg som B2B leverandør være på sosiale medier?

Årets utgave av Primawera har som mål å inspirere deg til å ta riktige markedsføringsgrep slik at du når målene dine. Skaff deg en original å merk både feelingen på omslaget og se at et av sidene er stanset ut – Ergo mulighetene er mange for å inspirere via papir.

Sitat Pål Stensås – grafisk forening: «Et av de flotteste magasinene jeg har sett i grafisk bransje.»

Last ned eller bestill årets PrimaWera til deg – helt gratis.

Last ned Primawera