Vi bygger Telemark råeste reklamebyrå med eget trykkeri, og trenger en kriminelt god strategisk rådgiver. Du inngår i et team på 5 prosjektledere og vil jobbe med nye og eksisterende kunder, ved å utvikle deres profil og markesføring i alle medier.  Du får fagansvar innen identitet & merkevarestrategi, og web-marketing. Kundene dine er av alle størrelser og strekker seg fra hotell og reiseliv til industri og annet generelt næringsliv. 

Du vil også jobbe direkte med markedssjef og daglig leder i å utvikle oss internt på et strategisk nivå. Du er en uredd, hyggelig og utadvendt person med analytiske evner og et åpent sinn. Vi kan tilby mange spennende utfordringer i en bransje i stor endring. Lønn hver måned og varm mat hver torsdag.

Utdanning: Du har minimum Bachelor, og/eller relevant erfaring fra reklamebyrå/næringsliv, med solid kunnskap innenfor fagfeltene kommunikasjon, web, merkevarebygging eller forretningsstrategi.

Kort om oss: Med røtter fra 1895 er Reklamehuset Wera Telemarks eneste reklamebyrå med eget trykkeri. Våre 16 familiemedlemmer er kjent for sin kreativitet både digitalt og på trykk.

Er du rett person, ta en prat med Salg og Markedssjef Hugo Stensrød Pedersen på mobil 908 59 035 hvis dette høres ut som drømmejobben.

Send en kortfattet søknad med CV innen 20. november.

Send søknad