Har du lyst til å lage egen bok?

Nordmenn er et bokelskende folk. Det er få steder det blir gitt ut og lest så mange ulike typer bøker som her i Norge. Til og med ungdommen liker best å lese store tekstmengder på papir.

Har du et bokmanus liggende? Jobber du i en bedrift som snart feirer et jubileum? Er du medlem av et historielag med mye god lokalhistorie som bør bli fortalt? Gode historier, gamle bilder, dikt, flotte fotografier og mye annet gjør seg godt mellom to bokpermer.

Vi hjelper deg gjerne med å lage en god bok.

Gratis e-bok med 8 gode råd til deg som skal produsere en bok selv

Her kan du laste ned en bok med 8 smarte råd som sparer deg for tid, penger og frustrasjon. Du får råd og tips om papir, format, innbinding og opplag. Bokproduksjon er en tidkrevende prosess så noen råd om dette får du også.

Ring oss gjerne hvis du foretrekker det, eller mail oss din postadresse så sender vi deg en liten bok om dette i posten.